Primers lliures de motoE a Le Mans

Aquest divendres s’han fet al circuit de Le Mans les dues sessions d’entrenaments lliures de la Copa del Món de MotoE que aquest cap de setmana tancarà la seva temporada al circuit francès. La jornada ha estat marcada per la meteorologia a causa de la pluja matinal.

A la primera sessió de lliures que ha començat amb la pista molla i ha acabat amb l’asfalt humit en algunes zones, Xavi Cardelús ha aconseguit en quart millor registre amb un temps de 1’55.536 que l’ha deixat a només 0.9 de la millor volta de la sessió.

La de la tarda s’ha fet amb la pista seca i, en aquesta ocasió, l’andorrà ha notat més el fet de pilotar la moto elèctrica cinc dies després d’una intens setmana amb la Kalex de Moto2. Amb un temps de 1’46.503 ha quedat a 2.3 de la volta ràpida de l’FP2.

El pilot del  Avintia Esponsorama Racing comenta d’aquesta manera el que ha passat a Le Mans: “Ha estat un dia amb sensacions ben diferents. Amb la pista molla al matí, no he acusat tant el canvi d’haver pilotat la Kalex de Moto2 5 dies de la setmana passada i el quart temps que he aconseguit així ho demostra. A la tarda, tot ha estat ben diferent perquè, amb l’asfalt sec, m’ha costat més sentir-me a gust sobre la moto i sobretot entrar frenant a les curves. No teníem referències d’aquest circuit i aquest també ha estat un factor que no ens ha ajudat gens ni mica. De cara a demà cal veure on podem millorar el comportament de la moto i anar per feina perquè només tindrem la volta llençada de la E-Pole abans de la cursa de la tarda. Tenim molt poc temps per treballar, però toca assumir-ho”.

Demà, a partir de les 11:45 es disputarà la E-Pole de la categoria i a la tarda, concretament a partir de les 16:15, començarà la primera de les dues curses d’aquesta categoria programades per a aquest cap de setmana.

 

Deixa un comentari

Previous post La FAA posposa el campionat d’Andorra de 10k
Next post Tres andorrans a la Copa Catalana de clubs de natació