Primers lliures de Xavi Cardelús a Portimao amb alguns problemes

El circuit de Portimao ha estat aquest divendres l’escenari de la primera jornada d’entrenaments lliures previs a la segona cita del Moto2 European Championship que es disputarà dilluns dia 13 al traçat portuguès. Un dia que no ha anat del tot bé pel Xavi Cardelús.

De fet, l’andorrà només ha pogut fer sencera una de les tres sessions de la jornada, concretament la tercera, ja que a la primera s’ha trencat el motor de la seva Kalex quan tot just havia fet tres voltes i a la tercera, dues caigudes d’altres pilots han provocat que es tragués la bandera vermella i es pugues rodar molt poc.

La feina feta avui s’ha centrat sobretot en les suspensions malgrat que ha faltat temps per acabar-la de completar.

Cardelús explica en aquests termes el que ha passat avui a Portugal: “Aquesta primera jornada d’entrenaments lliures a Portimao ha estat un pel frustrant perquè només he pogut aprofitar plenament una de les tres sessions per treballar. El problema del motor de la primera sessió i les aturades de la tercera a causa de les caigudes d’alguns pilots, no ens ha permès fer tot el treball que havíem planificat amb les suspensions, però malgrat això, he estat rodant en temps molt semblants al de l’últim test que vàrem fer aquí fa uns dies. Estic segur que demà podrem recuperar el temps i deixar la moto perfectament a punt de cara als classificatoris de diumenge.”

Demà es disputarà una nova jornada d’entrenaments lliures amb dues sessions de 40 minuts de durada cadascuna i diumenge es faran els entrenaments classificatoris. Les curses es disputaran dilluns a partir de les 11:00 i les 14:00 (hora portuguesa).

 

Deixa un comentari

Previous post De concentració però amb molts dubtes
Next post El calendari del Morabanc Andorra a l’EuroCup