Primers partit “finiquitats” de la Lliga Multisegur

El Sant Julià contra el Carroi i l’AC Escaldes i l’UE Sant Colona han obert de nou, la Lliga Multisegur a l’Estadi Nacional com en els camps d’entrenament de la FAF. Els dos partits no han estat d’una gran qualitat però de tot, és que ha tornat la lliga.

El Sant Julià – Carroi ha estat un partit dominat dels lauredians que han tingut moltes opcions per ampliar el marcador. Tot i això, el Carroi no s’ha rendit mai i també ha tingut les seves oportunitats, per empatar. No ha estat un gran partit, però almenys, l’esfèric ha tornat a rodar en els camps de la FAF.

D’altra banda, en el partit de l’Estadi Nacional, l’UE Sant Coloma no ha tingut excessius problemes per desfer-se d’un combatiu AC Escaldes, tot i haver estat una mica més igualat que el partit de la Borda Mateu. Tot i que el 0-2 semblava definitiu, els escaldencs han tingut un penal per reduir diferències i ficar-se de nou al partit. No l’han transformat i han permès a l’equip d’Àlex Rodríguez sumar una nova victòria que li permet continuar sommiant per ficar-se en el playoff.

Foto: FAF.

Deixa un comentari

Previous post Bones sensacions de Cardelús en els lliures d’Estoril
Next post Maria González torna al CAR a preparar l’Europeu