Primers partits del Sideco FC Encamp

El primer equip del Sideco FC Encamp de futbol sala jugarà aquest cap de setmana dos partits de preparació per la prèvia de la UEFA Futsal Champions davant el conjunt del Linx de Gibraltar, en el Poliesportiu d’Encamp. L’equip d’Òscar Guerrero jugarà així els seus primers partits des de juny de cara a un enfrontament de la prèvia de Champions davant l’FC Salines de Bòsnia que es presentarà dur.

El Sideco FC Encamp disposarà de 17 jugadors pels dos partits del cap de setmana que seran dissabte a les 12 del migdia i diumenge a les 11 del matí, davant el mateix rival, que també busca amb aquest partits agafar el ritme necessari per afrontar amb garanties el seu partit de prèvia de Champions.

Per aquests partís, el tècnic Òscar Guerrero tindrà a disposició les 7 novetats de la temporada que són: Moises Gonçalves. Tanca; Tomislalav Lilich. Ala-pivot; David Requena. Ala; Joao Gonçalves. Porter; Dani Ribeiro. Ala; Marc Davant. Ala-pivot i André Marinho. Ala.

Per aquests partits de preparació i seguint les recomanacions de Govern, tota la plantilla del SIDECO FC ENCAMP ha hagut de passar les pertinents PCR havent donat negatives, en tots els casos.

El tècnic encampadà, Òscar Guerrero ha explicat que “tenim moltes ganes de fer aquests partits ja que des de juny que portem preparant la Champions, sense poder fer cap partit”. Tot i això, l’objectiu dels partits contra el Linx és, segons Guerrero “provar coses, rodar a jugadors i veure com es desenvolupen en el camp, sense mirar el marcador”, tot i que Guerrero ha seguit dient que “tot i que a tothom ens agrada guanyar, ara mateix no és la prioritat”.

Físicament, l’equip està a “tope” després de preparar fa més de quatre mesos una competició, la prèvia de la Champions que es disputarà, en un principi, el dissabte 28 de novembre a les 7 de la tarda.

 

Deixa un comentari

Previous post Ballús acaba dintre del Top10 a la Titan Desert
Next post El Sideco FC Encamp cau davant el Linx 7-9, en el seu primer partit després de vuit mesos

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint