Primers punts per Andorra en l’e-Euro

La Selecció d’esports electrònics de la FAF es va estrenar ahir a la eEURO, la Eurocopa que la UEFA organitza sota el PES 2020 de la Play Station 4. Andorra va superar Gal·les en el global dels dos partits.

Andorra va debutar ahir a la eEURO, la Eurocopa d’esports electrònics que organitza la UEFA amb totes les seves federacions membres. L’equip de la FAF va aconseguir la victòria davant Gal·les en una primera jornada on va jugar també contra Montenegro, les Illes Fèroe, Ucraïna i Itàlia. Es jugaven dos partits contra el mateix rival i es tenia en compte el resultat global.

ANDORRA – MONTENEGRO (1-12)

Els debuts en una gran competició sempre són complicats. A l’equip andorrà d’esports electrònics també li va passar. Robert Roca va ser l’encarregat de jugar el primer partit de la FAF a la eEURO, davant Montengro. En el primer duel, derrota per 0-5, amb una molt bona primera meitat, on només va encaixar un gol. Al segon partit, l’andorrà va mirar de capgirar el marcador, arriscant i anant a buscar els gols des de ben aviat. Roca es va avançar, però Montenegro va capgirar el marcador amb un 1-7.

ILLES FÈROE – ANDORRA (3-1)

En el segon enfrontament de la tarda, Andorra va disputar dos duels molt ajustats conta les Illes Fèroe. Adam Martín representava la Selecció, i al primer partit, un desafortunat gol en pròpia a les acaballes del duel, donava una victòria mínima per les Illes Fèroe. En el segon partit, i amb la missió de remuntar, Andorra va tornar a caure buscant els gols que li donessin els punts. Al final, un global de 3-1 per les Illes Fèroe.

ANDORRA – GAL·LES (3-2)

El millor moment de la primera jornada va ser en l’enfrontament davant Gal·les. Amb Robert Roca als comandaments, Andorra aconseguia la victòria en el primer partit, per un clar 2-0. La solidesa defensiva i la definició en atac van donar el primer partit. No obstant això, aquest avantatge de dos gols s’havia de mantenir pel partit de tornada. En aquest segon duel, Gal·les va guanyar per 2-1, però Andorra va fer bo el 2-0 del primer i es va emportar els 3 primers punts de la eEURO.

UCRAÏNA – ANDORRA (6-2)

En el quart enfrontament, el rival era Ucraïna, un dels equips forts del grup. Adam Martín tornava a fer jugar la Selecció, i Ucraïna va demostrar el seu potencial ja en el primer partit, que es va emportar per 4-1. A la tornada, triomf també pels ucraïnesos, per 1-2, el que feia un global de 2-6. La bona notícia, que Andorra va aconseguir marcar en tots dos partit, davant un rival tant fort.

ANDORRA – ITÀLIA (1-7)

La primera jornada de la eEURO es tancava amb un duel de molta alçada. Andorra s’enfrontava a Itàlia, un dels candidats a guanyar la competició. No obstant això, Robert Roca va completar un molt bon partit, caient per només 1-0 i al final del partit davant Itàlia. A la tornada, els italians van demostrar perquè són candidats a la victòria final, golejant per 1-6, i deixant un global de 1-7.

Deixa un comentari

Previous post Mendoza, campió absolut d’Andorra de P&P
Next post Nova victòria d’Andorra per tancar l’e-Euro2020