Primers tests de Xavi Cardelús a Portimao

El circuit portuguès de Portimao ha estat aquest passat diumenge l’escenari del primer dels dos dies del test que Xavi Cardelús i l’equip Stylobike estan fent al traçat que acollirà la segona cita de la temporada al Moto2 European Championship d’aquí a dues setmanes.

Aquesta primera presa de contacte amb un circuit que no visitava feia anys i que és força complicat, s’ha vist afectada a la tarda pel fort vent que s’ha afegit a les altes temperatures, però, malgrat això, la feina ha estat molt positiva com ho demostra el fet que la millor volta de Cardelús s’ha situat a poques dècimes del millor registre que l’Andorrà tenia en aquest traçat.

En total han estat 5 tandes d’entrenaments d’una hora cadascuna en les quals Cardelús ha pogut completar 78 voltes.

El pilot de l’equip Stylobike està força satisfet amb la feina feta aquest diumenge ha Portimao: “Ha estat una jornada poc fàcil tenint en compte, la calor, el vent que s’ha afegit a la tarda i que el circuit de Portimao és dels complicats per les seves constants pujades i baixades i, a més, jo feia força temps que no havia pogut rodar aquí. Malgrat això, el balanç de tot el que hem fet avui és molt bo. He començat amb una certa dificultat i, a les primers sessions, m’he dedicat sobretot a tornar a fer-me a aquest circuit. A mida que ha anat passant el dia, m’he anat sentint més a gust i hem pogut fixar una bona base de posta a punt de la meva Kalex a partir de la qual anar afinant els settings pensant en la cursa que disputarem aquí. Al final he pogut fer tandes llargues i la meva millor volta s’ha quedat a unes tres dècimes del millor registre que tenia en aquest circuit. Demà tindrem una segona jornada d’entrenaments amb la pista només per nosaltres i podrem seguir afinant i millorant de cara a la segona prova del Moto2 European Championship”

Deixa un comentari

Previous post Nou plantejament pel 2020 del trail de la FAM
Next post INtech Tenerife guanyadors de l’Orange Crown League

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint