El circuit portuguès de Portimao ha estat aquest passat diumenge l’escenari del primer dels dos dies del test que Xavi Cardelús i l’equip Stylobike estan fent al traçat que acollirà la segona cita de la temporada al Moto2 European Championship d’aquí a dues setmanes.

Aquesta primera presa de contacte amb un circuit que no visitava feia anys i que és força complicat, s’ha vist afectada a la tarda pel fort vent que s’ha afegit a les altes temperatures, però, malgrat això, la feina ha estat molt positiva com ho demostra el fet que la millor volta de Cardelús s’ha situat a poques dècimes del millor registre que l’Andorrà tenia en aquest traçat.

En total han estat 5 tandes d’entrenaments d’una hora cadascuna en les quals Cardelús ha pogut completar 78 voltes.

El pilot de l’equip Stylobike està força satisfet amb la feina feta aquest diumenge ha Portimao: “Ha estat una jornada poc fàcil tenint en compte, la calor, el vent que s’ha afegit a la tarda i que el circuit de Portimao és dels complicats per les seves constants pujades i baixades i, a més, jo feia força temps que no havia pogut rodar aquí. Malgrat això, el balanç de tot el que hem fet avui és molt bo. He començat amb una certa dificultat i, a les primers sessions, m’he dedicat sobretot a tornar a fer-me a aquest circuit. A mida que ha anat passant el dia, m’he anat sentint més a gust i hem pogut fixar una bona base de posta a punt de la meva Kalex a partir de la qual anar afinant els settings pensant en la cursa que disputarem aquí. Al final he pogut fer tandes llargues i la meva millor volta s’ha quedat a unes tres dècimes del millor registre que tenia en aquest circuit. Demà tindrem una segona jornada d’entrenaments amb la pista només per nosaltres i podrem seguir afinant i millorant de cara a la segona prova del Moto2 European Championship”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post Nou plantejament pel 2020 del trail de la FAM
Next post INtech Tenerife guanyadors de l’Orange Crown League