El pilota massanenc Raül Ferré ha debutat aquest cap de setmana a la que ha estat la 48a edició de la pujada al Col Saint- Pierre, 2a prova del Campionat de França i 1a prova de l’Europeu 2022. Ferré no ha tingut la sort de cara en el seu debut de temporada, la mecànica del nou SilverCar no va jugar a favor de Ferré.

El nou monoplaça va acusar problemes de posada a punt i diverses avaries mecàniques consecutives van impedir a l’esportista patrocinat per Globalrisc competir al màxim nivell. Una avaria en la caixa de canvis dissabte i una avaria del selector de la mateixa caixa el diumenge, sols van permetre que el jove pilot efectues una pujada d’entrenaments dissabte, sense possibilitat de disputar les dues restants i una sola pujada de cursa diumenge.

Una sola pujada de cursa de diumenge deixava fora de classificació automàticament a Ferré tant en campionat de França com d’Europa, ja que en els dos campionats cal sumar els temps de dues pujades de cursa.

Ferré va optar per aprofitar cada quilòmetre de l’única pujada per treure conclusions del traçat de cara a noves participacions i rodar la mecànica per millorar la posada a punt del nou monoplaça.

Raül Ferré: “Ha estat un cap de setmana atípic, no he pogut competir al màxim nivell i he decidit aprofitar cada oportunitat per posar a punt el nou monoplaça de SilverCar. L’equip ha treballat de valent però la mecànica ha estat capriciosa i no ho ha posat fàcil. Em quedo amb el que hem aprés”.

Foto: ACA Esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post Izia Martineau sotscampiona al Campionat de Catalunya de Tennis Taula
Next post Arnau Graslaub campió de Catalunya de descens a la categoria júnior