Profitosa estada al País Basc per a Joan Verdú

Joan Verdú va iniciar la seva pretemporada fa unes setmanes i ho va fer amb els primers contactes amb el gimnàs i el ciclisme. Ara landorrà es troba en una estada al País Basc amb la resta de lstaff, per continuar amb la preparació.

Lequip de Verdú continua amb els entrenaments físics per a landorrà. Aquesta setmana el grup de treball està fent un camp dentrenament al País Basc. Es tracta duna concentració per fer la preparació física i, a més, fomentar la cohesió del grup. A més, landorrà aprofita lestada per visitar al seu nutricionista, mentre realitza sessions de gimnàs, de ciclisme o de carrera a peu, tot combinant disciplines en aquesta primera part de la pretemporada. També ha dut a terme les proves físiques amb el preparador físic, DamiàCosta. Al País Basc, Verdú està acompanyat també per lentrenador, Juan Lago, el fisioterapeuta, Pol Ferrer, a més de Costa.

Aquesta és una setmana dactivitat que posarà les bases per continuar treballant durant el següent mes a Andorra. Serà fins el dia 20 de juliol, quan landorrà viatjarà a Saas Fee per posar-se els esquís per primera vegada aquesta pretemporada. Durant aquest període, abans no arribi aquesta estada, la preparació se centrarà fonamentalment en molta càrrega física.

Deixa un comentari

Previous post Migue Leal, primer fixatge de l’FC Andorra
Next post Lliurament de premis de la Copa d’Andorra de les modalitats aquàtiques