Puig finalitza tercer al paral·lel de les Finals de la Copa d’Europa

Les Finals de la Copa d’Europa estava previst que comencessin ahir dimecres amb la celebració del supergegant i amb Roger Puig a la sortida, però la calor que està fent a Fageralm Forstau (Àustria) va obligar a suspendre la carrera i deixar el primer dia de competició per avui, amb el paral·lel, en el qual l’esquiador andorrà ha estat tercer.

Tot i les dificultats a la pista, finalment, i després de molt de debat, s’ha pogut competir. En principi s’anaven a fer unes qualificacions i, d’aquests cronos, fer la classificació final, però després l’organització ha vist que, salant la pista, aquesta aguantava, i finalment s’han fet els enfrontaments paral·lels.

Roger Puig ha anant superant fases en una jornada molt complicada físicament per l’estat de la neu. Amb tot, l’andorrà ha arribat a l’small final, on s’ha imposat sobre l’austríac Nico Pajantschitsch i ha acabat, per tant, en tercera posició de la competició d’avui.

Les Finals a Fageralm Forstau continuen demà amb el gegant, i es tancaran el dissabte amb l’eslàlom. Demà, a més, serà la cerimònia de premis de la cursa paral·lel d’avui.

Deixa un comentari

Previous post Cande Moreno acaba segona al descens dels Nacionals de França
Next post Joan Vinyes – Jordi Mercader li prenen el pols al Hyundai i20 Rally2