Punt i final a la Canillo Trail

Segona jornada de la Canillo Trail, on han entrat en competició els participants de les distàncies de 25 i de 15 km que en total han estat al voltant dels 110.

Els 25k amb 1.400 m+ han tingut un recorregut molt més rodador i menys tècnic que els disputats a la jornada de dissabte, com molt similar ha estat també el traçat de la distància de 15km i 850m+.

Òscar Casal ha estat el guanyador, en la distància de 25k amb un temps final de 2h03’05”. Casal ha marcat un ritme molt ràpid i ha pogut finalitzar en bones condicions malgrat arrossegar dolor al peu. Martí Lázaro ha estat segon amb un temps final de 2h14’07” després d’haver guanyat, en la jornada d’ahir, la marató de 42 kilòmetres. El podi l’ha completat Rafael Toro amb un temps final de 2h19’11”.

En categoria femenina, Ona Castellsagué ha estat la guanyadora, travessant la línia de meta amb un temps de 2h43’33”. La segona ha estat Esther Farré, completant els 25 kilòmetres amb un temps de 2h59’59”. La tercera classificada ha estat Sara Ricart, al fer un temps de 1h33’05”.

En la prova de 15 kilòmetres, en categoria masculina, Miquel Corbera ha tornat a imposar-se amb autoritat marcant un crono final de 1h19’59”, després de guanyar ahir, la cursa de 21 kilòmetres de distància. L’han acompanyat al podi Ángel Nevado i Paquito Piqueres en segona i tercera posició i uns temps de 1h30’42” i 1h33’06” respectivament.

En categoria femenina, Elena Sánchez ha travessat la línia d’arribada en primera posició en un temp final de 2h04’27”. Nayibe Vásquez ha estat la segona corredora en arribar al poble de Canillo amb un crono de 2h13’08”. La tercera classificada ha estat Laura Nuñez, marcant un temps final de 2h20’24”.

Pel que fa als guanyadors de les tres combinades disponibles dels corredors que han disputat dues distàncies en ambdós dies, Martí Lázaro s’ha proclamat guanyador de la combinada Ultra 70K, imposant-se dissabte en la distància de marató i aconseguint una excel·lent segona posició diumenge en la cursa de 25 kilòmetres. En aquesta mateixa combinada, en categoria femenina, Sara Ricart ha estat la guanyadora, assolint una tercera posició aquest diumenge i una segona posició ahir en la distància de marató.

En la combinada Gran Marató, el guanyador masculí (21 kilòmetres dissabte i 25 kilòmetres en la jornada d’avui) ha estat Jordi Reyes, assolint una 12a posició dissabte i una 17a posició diumenge. En categoria femenina, Esther Farré s’ha endut el premi a la millor corredora en aquesta llarga marató de dues etapes, assolint, aquest diumenge, una segona posició en la cursa llarga i una quarta posició en la mitja marató de dissabte.

Finalment, en la combinada Trail, en categoria masculina, el guanyador masculí absolut ha estat Miquel Corbera, imposant-se en ambdues distàncies (21 kilòmetres de dissabte i 15 kilòmetres de diumenge). En categoria femenina, Elena Sánchez s’ha endut el guardó, guanyant la cursa de diumenge i assolint una novena posició en la mitja marató de dissabte.

Fotos: Canillo Trail.

Deixa un comentari

Previous post Xavier Jové, primer en el campionat de Catalunya de triatló de muntanya de Balaguer
Next post El Morabanc Andorra va fent camí