Punt i final a la temporada per Jordi Raposeiras

Aquest cap de setmana s’ha disputat la darrera cursa del campionat de SuperBikes Júnior al circuit de Barcelona, on va participar Jordi Raposeiras. En els classificatoris no va posicionar-se en les files de davant, ja que la graella es va ampliar amb pilots del Campionat del Món de SuperBikes. També es va afegir el Campionat Iberoamericà, cosa que va provocar que la graella fos de 40 pilots, on Jordi Raposeiras va posicionar-se en el lloc 28.

Tot i patir un Highside en els entrenaments de divendres, a la cursa de dissabte va passar en 25a posició i en un 18è diumenge, tot i que va estar a punt d’abandonar pel mal de maluc i avantbraç, però rodant amb els temps dels deu primers.

A Montmeló, Jordi Raposeiras posa el punt i punt a una temporada marcada pels alts i baixos. Va començar la pretemporada amb equip, a la primera cursa es va quedar sense, va anar sense infraestructura les tres primeres proves per després fer meritoris resultats: un 4t lloc, un 6è lloc, un 10è lloc, un 14è lloc, un 12è lloc, i dos 15 ns llocs per acabar en la 23a posició de la general del Campionat d’Espanya de SuperBikes i una 10a posició a la Copa Kawasaki.

L’objectiu del pilot andorrà serà aconseguir el pressupost necessari per fer un salt de categoria i passar al SuperStock 600.

Deixa un comentari

Previous post Podi de Gerard de la Casa a Sant Feliu de Codines
Next post Esteve, 6è a l’eslàlom FIS de Levi que tanca l’estada de l’equip nacional a Escandinàvia