Qatar ja espera als pilots del mundial entre ells, l’andorrà Xavi Cardelús

Xavi Cardelús i l’equip Fantic Racing obren aquest cap de setmana el Campionat del Món de Moto2 amb la disputa del primer Gran Premi de l’any, el de Qatar que tindrà el circuit de Lusail com  escenari.

L’andorrà torna d’aquesta manera al Campionat del Món i ho fa de la mà d’un equip que té el suport d’una fàbrica com Fantic i amb un estructura molt consolidada a la categoria de Moto2 de la qual ha estat protagonista al llarg de les últimes temporades.

El pilot del Fantic Racing afronta la seva reestrena al Campionat del Món amb molt il·lusió: “Tinc moltes ganes de que comenci l’acció al Gran Premi de Qatar amb la disputa dels primers entrenaments de divendres. Als dos entrenaments previs que hem fet a Jerez i Portimao hem treballat força per definir del tot la base de moto amb la que començarem la temporada i, malgrat que encara ens queda feina a fer, hem avançat força i m’he anat adaptant al comportament del nous neumàtics. D’altra banda, conec força be el circuit de Lusail perquè ja he competit a Moto2 i també a la categoria de Supersport i la feina feta des del punt de vista físic al llarg de l’hivern ha estat també molt intensa i positiva. En definitiva, em sento a punt per a afrontar el repte tot i ser conscient que no serà fàcil perquè la categoria està molt igualada, però per part meva i per part de l’equip, ho posarem tot per anar creixent i consolidant-nos al Campionat del Món. No em marco objectius de resultats perquè l prioritat és millorar dia a dia, sessió a sessió.”

Els pilots del Moto2 sortiran per primera vegada a pista divendres a les 12:50 i ho tornaran a fer a les 17:05. La primera sessió de dissabte està programada per a les 11:15 i, a les 15:45 es farà la Q1. Finalment, diumenge dia 10 a partir de las 16:15 es disputarà la cursa programada a 18 voltes.

Deixa un comentari

Previous post Derrota del Serradells davant el Sant Boi 28-34
Next post Quatre andorrans al segon puntuable a La Roca