Quatre podis pels nedadors andorrans en el Trofeu Ciutat de Terrassa

Un total de nou competidors andorrans han participat en el Trofeu Ciutat de Terrassa-Memorial Jaume Cardellach, celebrat el cap de setmana del 3 al 5 de febrer del 2023 i organitzat a les instal·lacions del CN Terrassa. Primera de les set proves que formen part del 23è Circuit Català de Trofeus de Natació, el circuit de clubs més veterà i més prestigiós de tot l’Estat espanyol.

Han participat els júniors Dídac Rayo, Kevin Teixeira i Sergi Villareal; i els absoluts: Marc Monteiro, Mònica Ramírez (CN Barcelona), Aleix Ferriz (CN Mataró), Bernat Lomero (CN Lleida), Tomàs Lomero (CN Lleida) i Patrick Pelegrina (CN Lleida)

Pel que fa al balanç esportiu, els andorrans han fet fins a quatre podis en finals A. Dos de Patrick Pelegrina amb un 1r lloc dels 50 m braça i un 3r dels 100 m braça i dos més de Tomàs Lomero amb una 2a plaça en els 50 m papallona i una 3a dels 100 m papallona. Bernat Lomero ha accedit a dos finals A amb dues quartes posicions i dos finals B; Mònica Ramírez ha competit en dos finals A i una final B; Aleix Ferriz en una final A i una final B i Patrick Pelegrina i Tomàs Lomero amb dos finals B.

També destaca la meritòria participació dels júniors Dídac Rayo i Kevin Teixeira, que s’han guanyat participar en les finals de 200 m esquena i 400 m lliures d’un Campionat Absolut. Han assolit una 7a i una 8a plaça respectivament.

Deixa un comentari

Previous post Arriba la Festa del Nòrdic
Next post L’equip de fons perfila la preparació dels Mundials a Passo di Lavazè

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint