Ramon Aranda afronta la seva TITAN DE PLATA

El biker andorrà Ramon Aranda comença aquest dimarts arranca la NEOM TITAN DESERT SAUDI ARABIA. Vora 400 km pel desert saudí repartits en quatre dures etapes. Aranda tornarà a ser a la línia de sortida, amb l’objectiu de ser finisher en la seva vint-i-cinquena participació d’una prova de la TITAN SERIES WORLD, convertint-se així amb l’únic participant en haver assolit aquesta xifra, i aconseguir la seva particular TITAN DE PLATA.

Com és habitual, Ramon anirà acompanyat amb Joan Montaner i Lluís Nel·lo, representant la marca del Grup Montaner, el QUALITY TEAM. Entre els tres, acumulen vora 27.000 km rodats pel desert, cosa que els avalen com un dels equips amb més currículum a la Titan Series World.

D’Andorra també participaran Lili Da Silva i Joaquim Tomàs, formant equip duo mixte; Enzo Fuentes, participant a la categoría sub 25; Vicenç Gimenez, tot un habitual a les Titan Series World, participant a la categoria master 60; i Miquel Gimeno, amb la categoria master 50. Així que el Principat tindrà una bona representació Andorrana.

La carrera es disputarà entre el 14 i 17 d’aquest mes, al Nord-oest del país, molt a tocar del mar Roig. Les tres primeres etapes seran un bucle amb sortida i arribada al Titan Mountain Camp, un campament ubicat enmig d’una zona muntanyosa a uns 1100 metres d’alçada. La darrera etapa, anirà costejant el mar Roig fins arribar al Village Neom Camp, per acabar aquesta tercera edició de la Titan Desert Saudí Arabia.

Deixa un comentari

Previous post Triomf de l’Handbol Serradells 20-17 al Sant Andreu C
Next post Tres victòries i una derrota pel CT Valls del Nord