Ranger’s FC campió del Joan Canut de futbol sala

UE Santa Coloma i Ranger’s FC van ser els rivals de la final corresponent a la 36a edició del Memorial Joan Canut i Bové de futbol sala, disputat el dissabte a la tarda al Poliesportiu dels Serradells i que va donar per conclosa la temporada 2021-2022 de futbol sala. El torneig del KO va tornar a escena, després de 3 anys d’absència a causa del coronavirus, amb un ambient espectacular a les graderies, amb prop de 300 espectadors.

El marcador es va inaugurar ben d’hora. No s’havia complert el primer minut de joc i en una falta favorable als colomencs, Marc Eduard va cedir a Jonathan Flores i aquest, de primeres, va batre Joel Garcia.

Superats els 5 minuts de joc, Marçal Raventós va enviar una pilota al pal i poc després, en una falta de pissarra, Ade va assistir a Walid i aquest, d’esquenes dins l’àrea, va controlar, es va girar i va bare Marcio amb un xut creuat.

El partit estava obert, amb ocasions a les dues porteries, però el marcador no es va tornar a moure fins el minut 15, quan Ferran Montobbio va enviar un xut des de fora l’àrea a l’escaire per consumar la remuntada.

Poc després, en una altra contra del Ranger’s, Montobbio va encarar el porter i va cedir a Sergi Crespo perquè a plaer marqués l’1-3.

Abans del descans, però, la UE va retallar diferencies fruit d’un gol d’Èric Brito. Amb el 2-3 es va arribar al descans.

La segona part va mantenir la igualtat, emoció en el marcador i més ocasions i gols. D’entrada, el Ranger’s va començar amb un home menys perquè Nazzaro va ser expulsat (segon groga) a 20 segons per al final de la primera part. Amb tot, el seu equip va ser capaç d’aguantar sense encaixar cap gol els 2 minuts que va estar amb un home menys a la pista.

En igualtat, el Ranger’s va tenir ocasions clares d’Aitor Garcia (al travesser), Marc Ferre (vaselina fora) i Crespo (xut desviat davant Marcio amb tot a favor), en el preludi del quart gol: falta directa al minut 32 que Ferre va enviar a la xarxa.

La UE va reaccionar situant Marçal Raventós de porter-jugador i en dos minuts ja havia empatat, fruit de bones combinacions d’atac que van rematar a dins Eric Brito (33′) i David Carillo (34′).

Quedaven poc més de 5 minuts d’infart. La UE va continuar amb Marçal de porter-jugador i el ’10’ de la UE va poder marcar mitjançant un doble penal que va salvar Joel Garcia amb una gran intervenció al minut 35. La rèplica, pilota robada en propia pista de Marc Ferré, que intenta marcar a porta buida però xuta massa alt.

Malgrat que tots dos equips van disposar de més ocasions, els 40 minuts van acabar amb 4-4 i es va haver de procedir a la tanda de penals. Èric Brito i Marçal Raventós van fallar per a la UE i Aitor Pereira va marcar el gol del triomf per al Ranger’s. El porter del campió, Joel Garcia, va ser proclamat MVP de la final.