Raul Ferré, campió d’Espanya de Muntanya de categoria II

Raul Ferré, pilot oficial Speed Car 2020, ha aconseguit el títol de campió d’Espanya de Muntanya (CEM) de la cat.II, després de protagonitzar dues excel·lents actuacions a la I Pujada Bolulla-Tàrbena i a la Pujada a l’illa d’Eivissa 2020, les dues proves que han configurat el calendari del CEM 2020.

A priori, el pilot de l’ACA no tenia en la seva agenda debutar en el campionat espanyol de l’especialitat, d’aquesta manera ens comentava com es va produir el canvi: Vam parlar amb Speed Car i, sobretot ells, veien que tenia possibilitats d’estar entre els millors de certamen. Pel fet que la temporada anava avançant de manera molt atípica, vam decidir emprar el pressupost previst per a les proves del català, objectiu inicial de l’any, per a afrontar el nou repte i la veritat és que estic molt content amb el resultat final.


A més Raul afegia: Està sent un any en què hem hagut d’anar improvisant. En principi no volíem anar als campionats d’Espanya i França i al final hem demostrat que podem competir amb els millors pilots de tots dos campionats. Repeteixo que estic molt satisfet de com s’han desenvolupat les proves, el Speed Car ha funcionat d’allò més bé i la meva adaptació a la mecànica i a l’equip cada dia és millor.
Agraeixo l’esforç que han fet tant els espònsors, com Seepd Car i Pep Motor, a més de la confiança que han dipositat en les meves possibilitats.

Deixa un comentari

Previous post Presentada la tercera edició de la campanya Her World Her Rules
Next post Verdú i Estevez tornen a la competició

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint