Raul Ferré competirà a França

El pilot massanenc Ferré patrocinat per Globalrisc ha presentat aquest dimarts, el seu calendari esportiu per aquesta temporada 2022. El jove pilot, que afronta el seu tercer any en competició, competirà en territori francès on la disciplina de muntanya té molta tradició i una excel·lent participació.

El pilot andorrà continuà evolucionant en la disciplina de muntanya en un calendari compacte que inclou proves del Campionat Francès i de l’Europeu de l’especialitat. De fet, en el context europeu la muntanya és una disciplina amb una rica història. El FIA European Hill-Climb Championship és el campionat més antic de la FIA que encara se celebra tenint en compte totes les disciplines. La seva primera edició es remunta al 1930.

Ferré segueix amb Silver Car

El jove pilot segueix com a pilot oficial de Silver Car, el fabricant navarrès posa a disposició de Ferré una evolució del monoplaça que Raül ja va conduir la passada temporada. El Silver Car CS de 1.100cc amb turbocompressor, 480 kg de pes i 400 CV ha sofert vàries evolucions tècniques de cara al 2022 que Ferré descobrirà aquest cap de setmana a la primera cita del seu calendari.

La marca espanyola continua comptant amb Ferré i s’endinsa a territori francès on el Silver Car no sol competir, però valora el campionat gal com el millor escenari on poder evolucionar i competir amb el seu monoplaça.

Debut aquest cap de setmana a l’europeu

Ferré inicia el calendari aquest cap de setmana participant en la primera prova del campionat d’Europa i alhora la segona del campionat francès.

Saint Jean du Gard · Col de Sant Pierre es preveu un escenari força complicat, el traçat de 5km de la prova ha assolit el seu rècord d’inscrits (200 participants) amb la presència de tots els especialistes europeus i francesos disposats a lluitar per la victòria en una prova molt prestigiosa. Ferré es retrobarà amb rivals europeus, com Christian Merli i Sebastien Petit als que ja es va enfrontar la temporada passada a la Pujada al Fito i als seus rivals directes del campionat d’Espanya 2021, Javier Villa i Joseba Iraola, a banda de la nombrosa armada gal·la.

Deixa un comentari

Previous post Gal Mekel deixa de ser jugador del Morabanc Andorra
Next post Eslàlom FIS al Pas de la Casa amb Àxel Esteve i Íria Medina tercers i millora de punts de tots els corredors andorrans