Raul Ferré guanya les dues curses del cap de setmana i Edgar Montellà queda tercer en la categoria CM

L’integrant del programa joves pilots de l’ACA, Raul Ferré ha aconseguit aquest cap de setmana una doble victòria a la Pujada a Coll del Pam i a la Pujada a Font Romeu, on estrenava el seu nou cotxe.

A la Pujada al Coll del Pam es va desenvolupar sota el que tenia previst Raul Ferré, però a mitja tarda va començar a ploure i es estroncar tots els plans. Es pensava que els comissaris decidirien suspendre la cursa, però no va ser així. La pluja amb pedregada inclosa va deixar molt moll el terra. D’aquesta manera, amb les tres mànigues de cursa, Ferré va decidir sortir a provar el cotxe en moll, a veure com anava. La sorpresa es que tot i les zones humides del recorregut l’andorrà va sumar un triomf a la seva categoria, cosa que el feia estar motivadíssim per la jornada de diumenge, on tacava participar a la Pujada a Font Romeu.

Aquest diumenge, a la Pujada a Font Romeu en un traçat diferent, Raul Ferré es va trobar m olt cómode a sobre del seu cotxe, cosa que va provocar que aconseguís la primera posició dels 25 vehicles de la categoria CM. La seva sensació amb el cotxe va ser total i amb una conducció molt fina i agressiva a l’hora, va ser el millor i d’aquesta manera ha pogut sumar la seva segona victòria amb el nou cotxe.

A la general, Raul Ferré ha estat tercer d’un total de 140 vehicles, una mostra del seu elevat grau de competitivitat i sobretot, la seva gran qualitat.

D’altra banda, l’encampadà Edgar Montellà ha finalitzat tercer a les mateixes curses i a la mateixa categoria que el Raul Ferré. Montellà estrenava el Silver Car i tot i tenir alguns contratemps els ha pogut solucionar. La primera presa de contacte, en competició, segons el propi pilot “és per estar molt content”.

 

 

Deixa un comentari

Previous post David Ballarín, nou jugador del FC Andorra
Next post Raposeiras acaba Top10 a la Copa Kawa