Reconeixement a Sepp Kuss a Encamp

El comú d’Encamp i una setantena de ciutadans han acompanyat aquest matí al ciclista Sepp Kuss, guanyador de la Vuelta Espanya 2023 i actual resident a la parròquia, en un matí commemoratiu per homenatjar els triomfs del ciclista i la seva col·laboració en diferents esdeveniments esportius de la parròquia.  

La jornada ha començat amb una pedalada conjunta fins als Cortals d’Encamp i ha continuat amb una petita cerimònia a la plaça dels Arínsols, on el comú ha fet entrega a Sepp Kuss d’un ram de flors i d’una il·lustració personalitzada creada per Xavier Casals. L’entrega ha anat a càrrec de la cònsol major, Laura Mas, el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot i el ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres. 

Pel que fa a l’obsequi entregat a Sepp Kuss, Marot ha explicat que es tracta d’una “il·lustració del ciclista situat als Cortals (que és una mica la ruta que hem fet aquest matí), amb el seu mallot vermell, que tant va lluitar, i sota un arc de triomf i de moltes enhorabones”.  

 

Deixa un comentari

Previous post Primer internacional per cinc gimnastes de l’Artística Serradells
Next post Una nefasta segona part sentència l’FC Andorra