Reconeixement de la FAK a Manel Garcia Jodar

El president de la Federació Andorrana de Karate, en Xavier Herver, ha fet entrega aquest dimecres a Manel Garcia Jodar d’una placa en agraïment per la tasca feta com a Seleccionador Nacional Andorrà de Karate.

En Manel que ha estat durant els darrers 20 anys el responsable tècnic dels equips nacionals sènior i de base de la Federació Andorrana de Karate va manifestar la seva voluntat de fer pas al costat en aquesta tasca amb la intenció de deixar pas a nous projectes portats per nous responsables en aquest lloc tècnic federatiu.

Amb data 1 de Gener 2020 es va dur a terme aquest canvi a l’estructura tècnica de la FAK i la Federació ha volgut agrair aquesta tasca i dedicació d’en Manel amb un reconeixement.

Segons la FAK “la voluntat era fer entrega d’aquesta placa el passat Campionat Nacional d’Andorra davant de tots els karateques i el públic que els acompanya (a disputar-se el passat mes de Març), però la pandèmia del COVID19 que ens afecta a tots ha fet que no hagi pogut ser en aquest tipus d’esdeveniments fins ara”.

Deixa un comentari

Previous post El FC Andorra guanya 0-1 el Sabadell a la Vall d’en Bas
Next post El Morabanc Andorra es centra en la preparació abans que en el resultat