Recta final per les inscripcions de la Volta als Ports

El dimarts 4 d’agost, VSL Sport, els organitzadors de la Volta als Port tancaran les inscripcions dels 4 recorreguts post-Covid d’una edició que arribarà a la 43a edició. Com sempre les distàncies més llargues estan a dues o tres inscripcions d’arribar al límit. Les distancies més curtes encara hi han més inscripcions. Sigui com sigui, el dimarts 4 d’agost es tancarà el procés.

La Volta als Ports és unes de les marxes cicloturistes amb més renom del país, i sense cap mena de dubte és la prova creada, dissenyada i desenvolupada per andorrans. És per aquest motiu que després de 42 edicions i a punt de fer la 43a que els organitzadors fan bandera d’andorraneitat, com cap altra cursa. I ho fan, amb humilitat i orgull per demostrar que la gent d’Andorra també pot organitzar proves, on destaca, per davant de tot, la qualitat organitzativa i el bon tracte amb el corredor.

Enguany, a la que serà la 43a edició, serà una prova descafeïnada, ja que segons el propi Gerard Riart “volem protegir als nostres corredors i a la nostra gent”. En aquest sentit Riart ha comentat que “enguany tindrem només 500 corredors per seguretat i compromís tant amb els corredors com amb el país”. A més, la prova tindrà quatre recorreguts diferents, les sortides seran diferenciades per no aglutinar molta gent i tothom hi haurà de complir amb les mesures de seguretat establertes i dictaminades pel Govern”. A banda d’això, l’arribada serà a Arcalís, en trams horaris diferents, per intentar que no s’aglutini molta gent.

VSL Sport vol evitar així aglomeracions de persones, degut a les precaucions que cal prendre per la Covid-19 però tot i així, la Volta als Ports tindrà aquell ambient ciclista que no té cap tipus de prova cicloturista del país. La crisi sanitària degut a la Covid-19 ha provocat moltes cancel·lacions de curses, en aquest sentit la Volta als Ports seguirà en marxa, per com molt bé diu Riart “per compromís i voluntat de país”.

Deixa un comentari

Previous post Els Catarres, autors de ‘Batec tricolor’, l’himne de l’FC Andorra 
Next post Ja es coneixen els integrans del grup del CV Encamp