El dimarts 4 d’agost, VSL Sport, els organitzadors de la Volta als Port tancaran les inscripcions dels 4 recorreguts post-Covid d’una edició que arribarà a la 43a edició. Com sempre les distàncies més llargues estan a dues o tres inscripcions d’arribar al límit. Les distancies més curtes encara hi han més inscripcions. Sigui com sigui, el dimarts 4 d’agost es tancarà el procés.

La Volta als Ports és unes de les marxes cicloturistes amb més renom del país, i sense cap mena de dubte és la prova creada, dissenyada i desenvolupada per andorrans. És per aquest motiu que després de 42 edicions i a punt de fer la 43a que els organitzadors fan bandera d’andorraneitat, com cap altra cursa. I ho fan, amb humilitat i orgull per demostrar que la gent d’Andorra també pot organitzar proves, on destaca, per davant de tot, la qualitat organitzativa i el bon tracte amb el corredor.

Enguany, a la que serà la 43a edició, serà una prova descafeïnada, ja que segons el propi Gerard Riart “volem protegir als nostres corredors i a la nostra gent”. En aquest sentit Riart ha comentat que “enguany tindrem només 500 corredors per seguretat i compromís tant amb els corredors com amb el país”. A més, la prova tindrà quatre recorreguts diferents, les sortides seran diferenciades per no aglutinar molta gent i tothom hi haurà de complir amb les mesures de seguretat establertes i dictaminades pel Govern”. A banda d’això, l’arribada serà a Arcalís, en trams horaris diferents, per intentar que no s’aglutini molta gent.

VSL Sport vol evitar així aglomeracions de persones, degut a les precaucions que cal prendre per la Covid-19 però tot i així, la Volta als Ports tindrà aquell ambient ciclista que no té cap tipus de prova cicloturista del país. La crisi sanitària degut a la Covid-19 ha provocat moltes cancel·lacions de curses, en aquest sentit la Volta als Ports seguirà en marxa, per com molt bé diu Riart “per compromís i voluntat de país”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Previous post Els Catarres, autors de ‘Batec tricolor’, l’himne de l’FC Andorra 
Next post Ja es coneixen els integrans del grup del CV Encamp