Regust agredolç de Xavi Cardelús a Portimao

La segona prova del Moto2 European Championship ha tingut un regust agredolç per Xavi Cardelús ja que l’ha començada amb mal peu trencant el motor de la seva Kalex quan podia optar al podi i l’ha acabada amb una satisfactòria cinquena posició.

A la primera cursa, l’andorrà s’ha situat en poques voltes a un grup força nombrós que lluitava per la tercera posició. A cinc voltes del final s’ha situat cinquè a poc més de quatre dècimes de segon del tercer classificat, però una volta després Cardelúas ha trencat el motor de la moto i ha hagut de retirar-se.

La sortida de la segona cursa, no ha estat tan bona com la de la primera i això l’ha obligat a remuntar al llarg de les primeres voltes passant a lluitar amb el seu company d’equip Piotr Biesiekirski fins a superar-lo a 9 voltes del final. A les dues curses ha marca la quarta millor volta ràpida. Amb aquests resultats, el pilot de l’equip Stylobike és sisè a la classificació del Campionat a 6 punts del cinquè lloc.

Cardelús fa aquest balanç de la segona cita de la temporada al Moto2 European Championship: “Crec que cal estar satisfets de com han anat les coses tret, òbviament del problema mecànic que m’ha fet retirar-me a quatre voltes del final de la primera cursa quan era cinquè i estava a dècimes de segon del tercer classificat, però això pot passar i cal assumir-ho. El cinquè lloc de la segona és un bon resultat malgrat que no he sortit tant be com hauria volgut i he perdut un temps que m’hauria permès optar al quart lloc ja que, a partir de les primeres voltes he rodat al mateix ritme que el quart classificat. El fet de tenir la quarta millor volta ràpida de les dues curses crec que és també significatiu. Crec que polint poques coses, podrem acostar-nos molt a la lluita pel podi. L’equip ha tornat a fer un treball excepcional.”

La pròxima prova de l’Europeu de Moto2 es disputarà els dies 29 i 30 d’Agost a Jerez, però Cardelús continuarà competint abans, ja que aquest cap de setmana disputarà, també al circuit andalús la primera cursa de la Copa del Món de MotoE que comparteix pista amb el calendari del Campionat del Món de MotoGP.

Deixa un comentari

Previous post Edisher “Edo” Jamrulidze renova un any més amb l’VPC
Next post 300 esportistes es donaran cita, si els rebrots ho permeten, a la Travessa d’Encamp