Remuntada èpica d’Irineu Esteve que s’estrena amb la 20ª posició a l’skiathlon

Els Jocs Olímpics d’Hivern han viscut aquest diumenge la seva segona jornada amb participació andorrana. Irineu Esteve ha tornat a oferir un gran rendiment i ho ha fet amb la 20ª posició en l’skiathlon de 15+15. Esteve ha sabut lluitar i patir a una cursa molt exigent, tant en la modalitat de clàssic com de patinador. L’andorrà ha arribat amb 1h21.08,2, a 4.58,4 del guanyador, el rus Alexander Bolshunov, que s’ha imposat amb 1h16.09,8.

Aquest resultat d’Irineu Esteve és dels millors resultats andorrans, i el millor resultat d’Irineu, que millora la 44ª posició d’aquesta mateixa prova d’skiathlon a PyeongChang (Corea) de 2018, on també va ser 26è als 15km patinadors -era el seu millor resultat fins avui en uns Jocs- i 32è als 50km clàssics.

Aquesta 20ª posició és la tercera millor posició andorrana, per darrere de la 18ª posició de Mireia Gutiérrez en esquí alpí en la supercombinada de Sochi 2014 (Rússia), i la 19ª de Vicky Grau en l’eslàlom de Nagano 1998 (Japó).

Nomérs finalitzar la prova, el fondista del Principat explicava que “ha sigut una cursa molt dura des del principi. Ens ha costat al principi agafar bones posicions i això ens ha fet endarrerir-nos una mica. Tota l’estona patint fins que hem canviat a l’skating, que llavors m’he sentit una mica millor. He pogut anar seguint els grups, just fent la goma, i al final hem pogut fer una 20ª posició que segons ha anat la carrera, està bastant bé”.

 

Deixa un comentari

Previous post Solans (GIAND), Di-Fante (2RM), Roger (SBS) i Emery (ICEG) campions del 2022
Next post Ajornada fins a l’abril la prova andorrana del Freeride Junior Tour

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint