Només 100 participants a la 15a edició del Campus Marc Bernaus

La quinzena edició del Campus de futbol Marc Bernaus està ja tota preparada. És sense cap mena de dubte, un campus “diferent”. L’exinternacional, en cap de les seves edicions ha buscat les grans xifres d’inscripcions, i aquesta que es portarà a terme del 17 al 22 de juliol a Ordino, no serà diferent. El seu objectiu sempre ha estat transmetre a la canalla el país, els seus coneixements de futbol. Bernaus reconeix que “era un deure moral i ètic” cap als nens i nenes del país i així ho ha portat a terme sempre.

Una única setmana

Marc Bernaus s’ha allunyat sempre, de les grans estades esportives i de les empreses que viuen d’això. Reconeix que amb la seva manera de fer és com se sent còmode. “Vull que els inscrits se sentin part del campus” i és per això que continua amb la infraestructura de sempre. Es fa a Ordino, amb torn de matí i tarda. El dissabte es destina a les competicions per després fer la cloenda.

Els inscrits no sobrepassaran el centenar. Normalment, tanca inscripcions abans de començar. Té un índex de satisfacció que s’acosta al 9,5 sobre 10. Pocs ho poden dir.

Foto: Campus Marc Bernaus.

 

Deixa un comentari

Previous post Valoració més que positiva de la participació dels Special Olympics a Berlin
Next post Mònica Doria passa a semis i Laura Pellicer es queda a la repesca en els Jocs Europeus de Cracòvia

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint