Dissabte, gener 16, 2021
Banner Top
Resultats d’escàndol a la primera jornada de la Lliga Viatges Pantours de futbol sala

La primera jornada de la Lliga Viatges Pantours, o el que és el mateix, la primera divisió del futbol sala nacional ha finalitzat aquest dijous, on destaquen els resultats escandalosos en diferents partits que han fet, sobretot en el Atlètic Escaldes – CE Comapedrosa que va viure una trifulca al final del partit.

De tots és sabut que la lliga de futbol sala del país, és completament amateur i que dels 14 equips que la formen, més de la meitat no tenen una estructura de club clara, més que la d’anar a jugar el “partit setmanal”. Això comporta el “xoc” entre els equips que van a totes i volen aconseguir la classificació per Europa, amb els que simplement van a jugar la “paxanga” de la setmana.

És per aquest motiu que alguns resultats de la primera jornada que podeu veure a continuació, comporten i provoquen tensió a la pista, com va ser en el cas de l’Atlètic Club Escaldes i el CE Comapedrosa, on al final del partit va haver-hi més que paraules.

CE Carroi 0 – UE Extremenya 26.

CFS Pas de la Casa 3 – UE Santa Coloma ·.

DDS MAdriu 11 – Casa de Portugal 2.

FC Santa Coloma 4 – FS La Massana 8.

Black House Atlètic Club Escaldes 31 – CE Comapedrosa 0.

Ranger’s FC 8 – COPSA PVE 0.

SIDECO FC Encamp 22 – CF Atlètic Amèrica 0.

La diferència d’equips i de tarannà, a més, fa que la lliga tingui un nivell molt inferior a la resta de competicions domèstiques europees, i quan els equips juguen internacional (com va ser el cas del SIDECO FC Encamp el passat cap de setmana) acaben apallissats.

Amb aquest resultats, la classificació la podeu veure aquí.

Foto: FC Santa Coloma.

Banner Content
Tags:

1 Comment

Moisés Gonçalves Ferreira 4 de desembre de 2020 at 13:48

Perfecta lectura!!

Leave a Comment