Ricard Font diu que “Andorra mai ha estat una opció per formar part de la candidatura olímpica 2030”

En una entrevista portada a terme al programa El món a Rac1 amb Jordi Basté, Ricard Font, membre de la comisió tècnica de la Candidatura als JJOO d’hivern de Pirineus-Barcelona 2030 ha deixat anar que “Andorra mai ha estat una opció, ja que hi ha modalitats que es poden fer a França, ja que ara la distància no és un problema, quan abans es marcaven els 200 km de la Seu, com a màxim”. Font ha donat noms de possibles seus com podrien ser “Courchevel, Albertville i Sarajevo” però d’Andorra ha estat taxatiu, oblidant que la decisió final la prendrà el COE.

Font ha confirmat que el pressupost de la Candidatura serà de 1.500 milions d’euros i ha indicat que segons el COI “es veu amb bons ulls aprofitar instal·lacions que ja estiguin fetes que un cop finalitzats els JJOO quedarien sense ús”.

El propi Font ha reconegut que “les proves de fons no es poden fer a Catalunya, ja que el reglament diu que no poden estar a més de 1.800 metres d’alçada“. En aquest sentit, Font ha confirmat que “l’alpí, l’snowboard, i les proves de gel es podrien fer a Catalunya i el fons i el biatló, a Aragó, tot això ho confirmarà la comissió tècnica que són els que han de decidir la millor proposta tècnica possible”.

Deixa un comentari

Previous post Primer rècord nacional de Pol Moya vestit de blaugrana
Next post Carola Vila, la primera en competir als Jocs: skiathlon amb 7,5km+7,5km