Ricard Morat, campió d’Andorra absolut de pitch&putt

Aquest passat diumenge es va disputar el campionat d’Andorra individual de pitch&putt en els camps de la Vall d’Ordino i El Torrent-Xixerella.

Un total de 30 jugadors, dos més que l’edició anterior, varen participar, en una competició que va començar ales 8:30.

Al capdavant de la classificació es va situar Carles Pérez, el subcampió de l’edició del 2019, amb un total de -5, (5 cops sota par), seguit a un sol cop de diferència per quatre jugadors, tots ells amb -4: Pablo Pérez, Ricard Morat, Marc Isla, i el campió del 2019, Gonzalo Mendoza.

A les 12:45 es va reprendre el campionat en el camp de Xixerella, molt pendents de les condicions meteorològiques que donaven pluja. A Xixerella, amb un  -8 (8 sota par) s’imposava Ricard Morat que havia quedat a Ordino a 1 sol cop de Carles Pérez. Segon va quedar Gonzalo Mendoza amb -4, a 4 cops de Ricard, seguit per Arnaud Raymond Mur amb -3.

D’aquesta manera es proclamava campió d’Andorra absolut Ricard Morat, amb un total acumulat de -12. Com a subcampió es va proclamar Gonzalo Mendoza, amb un total acumulat de -8; en tercera posició va quedar Pablo Pérez amb un global de -6.

En la categoria de handicap, els tres primers classificats van ser: Josep Saiz, Àlex Mendoza i Ricard Morat, amb un net acumulat de 86, 101 i 102 cops respectivament. Amb 102 cops va empatar a la tercera posició, Francisco Javier Pallares.

Deixa un comentari

Previous post Podi de Martin Kettlitz a Tarragona
Next post Rudolf Stieghan, també renova amb el CV Encamp