Ridícul majúscul del Morabanc Andorra que cau 58-86 davant el Real Madrid

El Morabanc Andorra ha estat una mera joguina per un Real Madrid que no ha tingut pietat i l’ha derrotat per 58-86. Edy Tavares amb 15 punts ha estat el màxim encistellador del partit. Per part del MorabancMoussa ha estat el millor, amb 10 punts. El Morabanc ha fet un ridícul majúscul davant un Madrid que no ha fet res d’extra.

El partit ja no ha començat de la manera que hagués volgut el tècnic euskaldun Ibon Navarro. Un parcial inicial de 0-10 dels de Laso, feia preveure el que al final ha passat. Però anem pas a pas. Després de l’obligat temps mort local dos triples de Hannah i un de Paulí retallaven diferències 9-16. Però tot era una il·lusió. Els del Principat no estaven fins. Així i tot ho han seguit intentant. Sergi Garcia veia la cistella més enllà de la línia de 6,75 i DJ ho feia de dos per retallar la diferència fins al 14-16. El 7-0 que tan havia costat fer era tornat al moment, per acabar el primer quart amb el 14-21.

Els blancs que havien dominat sota els cèrcols de manera insultant, canviaven la manera de jugar amb l’entrada de Llull i Alocen. Mandarines pel joc exterior visitant que tot i aconseguir una distància 22-34, no era del tot definitiva gràcies a NouaMoussa i Hannah. La resta, semblava que no jugéssin: Morgan un triple, Crawford una cistella, i poca cosa més. Malgrat l’anarquia del joc dels del Principat, el marcador presentava un 30-38 que deixava la porta oberta al miracle.

Després del descans, El Madrid ha sortit a esclafar la cistella andorrana que més d’una vegada han aconseguit fer Tavares i Yabusele. Els d’Ibon Navarro els ha faltat empenta, ganes i coratge, cosa que encara ha facilitat més que el Madrid, el que diuen que és el pitjor Madrid de fa molt temps, hagi tret els colors al Morabanc Andorra. Però el més preocupant no és el parcial de 12-26 del quart, sinó el caràcter que tant representa als equips d’Ibon Navarro, no s’ha vist en cap moment. Per contra, s’ha vist un equip sense idees, en molts minuts tirant de qualitat individual més que d’esperit d’equip. El 44-64 del final de quart, deixava sentenciat el partit.

El darrer quart ha estat, el joc dels despropòsits pels del Principat que en cap moment han donat senyals d’un equip. El Madrid ha anat fent, sense fer soroll, fins i tot s’ha permès el luxe de baixar el ritme del partit. El Morabanc, no ha estat ell mateix i ha continuat amb els errors del tercer quart, sense que Ibon Navarro, ni David Eudal ni Paco Vàzquez hagin aconseguit capgirar, sobretot la poca actitud que han mostrat aquest divendres els tricolors.

Una pena que el públic que s’ha acostat al Pavelló de Govern hagi vist un equip, sense esma, sense aquell caràcter que tant li agrada a Ibon Navarro. La lectura positiva del partit? Els bons 15 de Moussa Diagne, la resta millor esborrar-ho de la memòria i tornar a començar.

De moment, ni Miller-McIntyre, ni Crawford ni tampoc Noua marquen les diferències

Havien de ser els homes referents que marquessin les diferències en comparació a la plantilla de la temporada passada. De moment, ni Codi ni Amine ni Drew ho fan i això ho nota l’equip amb una mancança anotadora. Que aquest divendres, a la segona jornada, el màxim encistellador de l’equip hagi estat Moussa DIagne que porta casi dos anys sense jugar, certifica que el Morabanc Andorra té problemes d’anotació. Sí, és cert, només és la segona jornada però amb el calendari que tenen els del Principat, ja portar dues derrotes en els dos primers partits et situa d’inici, a la part baixa de la classificació.

Clevin Hannah, tamoc ha estat molt inspirat aquest divendres. Foto: Albert Martín / ACB Photo.

Previous post Joan Aracil a Otivar a la darrera prova de l’Open d’Espanya de descens