Aquest divendres ha entrat en competició l’equip masculí de tècnica, amb Àlex Rius, Xavier Cornella i Bartumeu Gabriel. Ha estat a l’estació italiana de Pfelders, a un eslàlom FIS. Rius i Cornella han aconseguit la 22ª i la 30ª posició en una jornada en què la neu ha caigut amb molta força durant la segona mànega, tot i que sí s’ha pogut completar la carrera.

Rius sortia amb el dorsal 31 i en la primera mànega ha marcat el 28è temps a 1.89 del millor. En la segona mànega, marcava el 15è temps de mànega amb 40.99, la qual cosa feia que sumés un temps total de 1.21.22, a 2.18 del guanyador, que ha estat l’italià Tommaso Saccardi, amb 1.19.04.

Per la seva part, Cornella sortia amb el dorsal 54, i en la primera mànega finalitzava 33è a 2.20 del millor registre. S’ha quedat a molt poc de agafar els 30 per agafar la inversió de la segona mànega. Ja en la segona baixada, el seu crono el situava el 36è de mànega, i finalment en el total acabava 30è amb un temps total de 1.23.32, a 4.28 del vencedor. Pel que fa a Bartumeu Gabriel, no ha pogut completar la primera mànega.

Demà estava previst un segon eslàlom a la mateixa estació, però ha estat cancel·lat per excés de neu.

Dissabte, Moreno a la Copa del Món.

Cande Moreno correrà demà i diumenge a Saint Moritz les dues proves de supergegant de la Copa del Món. Després, també a Saint Moritz, competirà en dues proves de supergegant, però de Copa d’Europa, els dies 8 i 9. Cande espera competir des que no ho va poder fer a Val Gardena, a una FIS, el passat 28 de novembre, en suspendre’s la cursa.

Per altra part, l’equip masculí de velocitat, amb Matías Vargas, debutarà aquesta temporada els dies 7 i 8 de desembre, a les Copes d’Europa de Zinal amb un supergegant i la combinada alpina. No correrà aquesta cursa Kevin Courrieu en estar confinat preventivament per haver estat en contacte amb un positiu per Covid-19. Podrà sortir d’Andorra a partir del dia 10.

Més endavant, està previst també que Mireia Gutiérrez torni a la competició el 12 i 13 de desembre, en aquesta ocasió a la Copa d’Europa d’eslàlom d’Ahrntal-Klausberg (Itàlia).

FAE

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Previous post Caldea posposa l’obertura del Termolúdic
Next post Pal Arinsal dóna suport a la decisió del Govern