Roger Puig, 9è al descens dels Mundials i novament primer en la categoria 9.2

Roger Puig ha tornat a mostrar, aquest dimecres, el seu nivell amb un altre top10 en els Mundials d’Espot, en aquesta ocasió la 9ª posició al descens de la cita mundialista. L’andorrà, a més, ha estat el millor del món en la seva categoria 9.2.

El descens dels Mundials s’ha pogut celebrar avui a Espot com es va preveure una vegada es van completar els canvis obligats del principi de la setmana, amb el vent i la neu que ho va condicionar tot. Roger Puig ha estat 9è en el que suposa un altre top10 per a l’andorrà, que s’està mostrant molt regular en tota la competició.

Avui la victòria ha estat per a l’austríac Markus Salcher, seguit pel suís Robin Cuche i el canadenc Alexis Guimond. Puig ha acabat per davant dels nord-americans, alemanys, francesos i austríacs.

Ara la competició canvia el rumb cap a la tècnica. Demà dijous 26 es disputa el gegant. Després, dia de descans divendres, per tornar a competir el dissabte amb l’eslàlom, que serà l’última jornada de cursa per a Roger Puig a aquests Mundials.

Deixa un comentari

Previous post Xavi Cornella, segon i 27.67 punts FIS a l’eslàlom FIS d’Engelberg
Next post Verdú signa la 16ª plaça a Schladming i es manté 22è de la general amb 59 punts

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint