Roger Puig a Xile de pretemporada

L’esquiador Para alpí Roger PUIG, ha anat a Xile per preparar la pretemporada amb els equips de Xile, Estats Units i Canadà a La Parva i Corralco. Durant un mes, l’esquiador andorrà s’està preparant per la temporada 22/23, plena de curses de la Copa del Món i amb la vista posada als Mundials d’esquí Para alpí que es celebraran a la Molina, en substitució de Are (Suècia), fet que motiva encara més l’estar a prop de casa i en unes pistes que ja coneix.

Durant dues setmanes, ha estat entrenant amb l’equip dels Estats Units i Xile a l’estació de la Parva, sobretot Gegant i Eslàlom, i actualment es troba a Corralco per fer Supergegant i Gegant, per preparar les properes Copes del Món conjuntament amb l’equip de Canadà. Aquesta temporada, Puig comptarà amb l’entrenador Pol AGUILÀ, que ha estat entrenador d’equips de la Molina, fet que li pot dunar un plus de cara als Mundials.

Les primeres curses comencen a Resterhöhe (Àustria ) amb un parell de curses FIS i una Copa d’Europa, per seguir amb copes d’Europa de Supergegant a Pitztal i després les Copes del Món de Sant Mortiz(Suïssa) de tècnica i les de Steinach am Bremmer(Àustria) de Velocitat on intentarà mantenir-se en el Top10 de la temporada passada.

Deixa un comentari

Previous post Garcia i Margarido a l’ISU Júnior de Gdansk
Next post La FAE i el COA homenatgen cinc exdirigents vinculats als esports d’hivern