Roger Puig acaba la temporada

Roger Puig ha tancat avui la seva participació als Campionats d’Àustria. La cita era a Gerlitzen, on es disputava un eslàlom.

L’andorrà avui no ha pogut completar la cursa. Puig s’ha sortit a la primera mànega i no ha pogut continuar. Amb tot, l’esquiador tanca una setmana amb grans resultats tant en curses Wpas (equivalent a FIS) com als Nacionals d’Àustria.

Roger Puig, amb aquesta cursa, dona la temporada per finalitzada.

Bartumeu Gabriel acaba 2n a Espot i millora punts FIS, com Cornella i Àlvarez

Si ahir va ser una jornada profitosa de resultats i punts FIS per a l’equip nacional i els corredors EEBE, avui ha estat un dia similar, amb el podi de Bartumeu Gabriel, segon al gegant d’Espot, i millora de punts. També Xavi Cornella ha confirmat punts i també els ha rebaixat Aritz Àlvarez.

Gabriel ha aconseguit la segona posició al gegant d’avui que tancava els dies de competició a Espot. L’andorrà ha marcat 2.01.04, a 0.64 del guanyador, l’espanyol Albert Ortega, que s’ha imposat amb 2.00.40. Gabriel havia marcat el tercer millor temps a la primera mànega, mentre que a la segona feia el millor registre, la qual cosa li permetia finalitzar segon. Així mateix, l’andorrà ha marcat 36.70 punts FIS, el que suposa per a ell millorar punts FIS, ja que tenia 43.51 en l’última llista publicada.

Per la seva part, Xavi Cornella ha confirmat punts amb els 60.56 que tenia avui. L’andorrà, que ha finalitzat 12è amb 2.03.92, ha acabat a 3.52 del guanyador en una cursa en què a la primera mànega se situava quart, però a la segona cometia una errada que el deixava amb el 24è temps parcial. Amb tot, aguantava per finalitzar 12è i marcat els 60.56 punts, que juntament amb els 57 que va marcar fa uns dies en gegant, confirmen una millora respecte als actuals 60.86 de l’última llista de la FIS.

Per part de l’equip EEBE, la bona notícia ha estat Aritz Àlvarez. L’andorrà ha fet el seu millor resultat en gegant: 3r U18, 76.29 punts FIS i 20è en carrera a 5.36 del guanyador. Àlvarez, amb la cursa d’avui, millora els seus actuals 95.24 punts FIS amb els 76.29 que ha assolit.

Avui han finalitzat també els andorrans Leandre Parsoire (42è), Glenn Hernandis (44è), Carles Soler (47è) i Ventura Sancho (57è).

De la resta de corredors, Ty Acosta no ha pogut completar la segona mànega, quan a la primera era el 13è temps, mentre que han quedat fora a la primera Àxel Esteve, Àlex Rius, Joel Fonseca, Cerbi Gil, Iu Escabrós, Jaume Núñez, Lluís Torres, Pere Cornella i Marc Fernández, a més dels també andorrans Tomàs Mijares i Pol Robert. 

Medina, tercera al gegant d’Espot i millora de punts FIS

Avui s’ha disputat el gegant que tancava els dies de competició a l’estació catalana d’Espot, amb Íria Medina tercera i millorant punts FIS.

Medina ha fet dues mànegues similars, tercera a les dues mànegues i, finalment, també tercera amb un temps final de 2.05.78, a 1.00 de la guanyadora, l’espanyola Mirentxu Miquel, que s’ha imposat amb 2.04.78. L’andorrana tancava la primera mànega amb +0.34, mentre que a la segona feia +0.73.

Així mateix, Medina ha marcat avui 57 punts FIS, amb la qual cosa millora els 63.55 punts FIS de l‘última llista oficial.

Igualment, avui han competit altres dues andorranes, Chiara Mogni i Holly Moore, que han finalitzat 21ª i 40ª, respectivament.

 

Foto: FAE.

Deixa un comentari

Previous post 1 medalla d’argent, 1 RN, 2MMP els millors resultats dels andorrans a Sabadell
Next post Jimenez Kasintseva cau a la final de Villena