Roger Puig acaba11è al primer descens de les finals de la Copa del Món de Sella Nevea

Finalment el temps ha donat una treva i avui sí s’ha pogut realitzar la primera cursa de les Finals de la Copa del Món de velocitat a l’estació italiana de Sella Nevea. Al descens celebrat avui -demà hi haurà un segon- Roger Puig ha estat 11e.

L’andorrà ha aconseguit sumar més punts de Copa del Món avui en la disciplina de descens després de ser 11è i aprofitar unes bones condicions de la pista. La passada nit ha glaçat i la neu estava “perfecta, duríssima”, segons han explicat des de l’staff tècnic andorrà.

La cursa ha tingut bastants DNFs precisament per la dificultat de la pista amb tant de gel. Puig també ha tingut problemes en enganxar-se amb una porta i sortir-se del traçat, però tot i que ha perdut velocitat, finalment ha pogut finalitzar en l’11ª posició sumant altres 24 punts al descens de la Copa del Món i a l’overall.

Ara l’andorrà és 9è al descens amb 68 punts, guanyant una posició. Demà, Sella Nevea rep una nova cursa, en aquest cas un nou descens per tancar llavors la Copa del Món.

Foto: Markus.

Deixa un comentari

Previous post Joan Verdú queda fora al primer gegant de la Copa del Món de Kranjska Gora
Next post El Morabanc guanya a Burgos 73-95