Roger Puig comença les curses a Restrehöhe (Austria)

L’equip d’en Roger Puig de la secció PARA de la Federació Andorrana d’Esquí (FAE) es troba a Mittersill (Àustria) per celebrar les primeres curses de la temporada a Resterhöhe. Es tracta de 2 Eslaloms FIS i 1 Eslalom de la Copa d’Europa, circuit que combinarà amb la Copa del Món durant tota la temporada.

Aquesta temporada, serà la primera en fer totes les Copes del Món i tindrà com a gran esdeveniment els Mundials d’EsquíPara que es celebraran a Espot, molt a prop d’Andorra i pistes ben conegudes per en Roger.
Després d’una setmana preparant el Eslalom i el material en un Indoor, afronta aquestes primeres curses amb molta motivació i ganes de mesurar-se amb els seus contrincants. Després d’aquestes curses l’equip es desplaçarà a Pitztal per fer diversos Supergegants FIS i de Copa d’Europa i dos gegants FIS, i seguidament aniran a Sankt Moritz i Steinach am Bremmer per començar amb les Copes del Món tant de tècnica com de velocitat. Esperen 4 setmanes intenses de desplaçaments i curses abans d’acabar l’any.

Deixa un comentari

Previous post La Fandkarate fitxa un nou responsable de Kumite
Next post Mario da Cruz debuta a la Copa d’Europa de Pitztal

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint