Roger Puig preparat per disputar els Mundials de Lillehammer ajornats l’any passat

Aquest divendres 7 de gener, part de l’equip de Puig comença el viatge de tres dies amb vehicle cap a Lillehammer (Noruega) per portar tot el material amb furgoneta i remolc per evitar els costos del sobrepès de l’avió i disposar de tots els parells d’esquís per afrontar les curses en totes les modalitats, Descens, Super Gegant, Super Combinada, Gegant, Eslàlom i Paral·lel que es celebren en aquest Mundials.

La prova s’havia de disputar l’any 2021, i per culpa de la pandèmia es va ajornar a aquest gener. Tot i això, l’esdeveniment continua dient-se Mundials de Lillehammer 2021.

Per primer cop a la història d’uns Mundials, li donaran format multidisciplinari, i també hi participaran l’esquí de fons i el surf de neu.

La prova, la segona més important en el món dels esports d’hivern després d’uns Jocs Paralímpics on els esportistes participen representant els seus països, vol tenir semblança a uns Jocs, i hi donaran tot el ressò mediàtic i organitzatiu com si ho fossin. L’encara persistència del COVID per tota Europa obliga a fer totes les proves sense públic, deslluint tot l’esforç de l’organització. A més, tots els esportistes i staff hauran de passar un mínim de 4 controls entre proves PCR i testos d’antígens.

Noruega, transmetrà en directe per la televisió totes les proves i també es podran veure en streaming, desplaçant més de 100 professionals de la TV a l’esdeveniment.

Deixa un comentari

Previous post Margot Llobera acaba 36 a la cinquena etapa del Dakar 2022
Next post El trencament d’una ballesta està apunt de costar l’abandonament al KH7 Epsilon Team de Jordi Ballbé

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint