Roger Puig segon al gegant dels Nacionals de Gerlitzen

Roger Puig està realitzant una estada de competició a Àustria per emmarcar. Avui ha tornat a pujar al podi a Gerlitzen, en aquesta ocasió al gegant dels Campionats Nacionals d’Àustria.

Fins a quatre corredors del top10 mundial s’han donat cita a aquest gegant. Roger Puig ha sabut posar en pràctica el seu millor esquí per finalitzar segon. Un nou podi per a l’andorrà en una ‘gira’ austríaca que està sent realment molt profitosa per a ell.

Roger Puig, esquiador: “Estic molt content per aquesta segona posició al gegant dels Nacionals d’Àustria. És una pista molt tècnica, on no podies cometre errors o et quedaves molt lent, et quedaves parat. Aquest podi té especial significat perquè el tercer, el quart, el cinquè, el primer, són del top10 de la classificació del rànquing mundial i als Jocs aconsegueixen molt bons resultats, i als Mundials també, així que estic supercontent pel resultat aconseguit i esperem poder-lo repetir”.

Profitosa jornada amb moltes millores de punts i el podi d’Àlex Rius a l’eslàlom d’Espot

La jornada d’eslàlom d’avui a Espot ha donat molt bons resultats per al gruix dels esquiadors de l’equip nacional i de l’EEBE. Àlex Rius ha estat tercer i ha millorat punts, la qual cosa també han fet altres representants andorrans.

Rius ha finalitzat tercer amb 1.33.01, a només 0.27 del vencedor, l’espanyol Joaquim Salarich, i a 0.14 del segon, el també espanyol Alejandro Puente. També, Rius ha aconseguit millorar punts FIS, ja que avui ha marcat 30.42, quan tenia 33.39 a l’última llista de la FIS.

Altre esquiador que ha millorat punts és Xavi Cornella, que amb 1.34.26 s’ha quedat 6è a 1.46 i amb 39.78 punts, rebaixant els seus actuals 44.60. També ha millorat punts Pere Cornella, que ha estat 13è a 6.55, ha marcat 79.82, lluny dels 87.66 actuals, i a més ha estat el segon millor U18 de la cursa.

El tercer U18 de l’eslàlom ha estat també andorrà: Aritz Àlvarez ha acabat 15è amb +7.04 i ha confirmat punts amb 83.68, quan tenia 82.62. Igualment, Jaume Núñez ha estat 18è amb +7.44, amb millora de punts, ja que ha puntuat 86.83, sent la seva marca actual 101.91. Per últim, Cerni Gil, també de l’EEBE, ha estat 27è amb +10.90 i 114.08 punts FIS (tenia 108.68), i els andorrans Leandre Parsoire i Carles Soler han acabat 45è i 49è, respectivament.

No han finalitzat la segona mànega Iu Escabrós, Joel Fonseca, a més dels andorrans Pol Robert i Tomàs Mijares. A la primera, han quedat fora Àxel Esteve, Marc Fernandez, Lluís Torres i Ty Acosta, a més de Ventura Sancho. Han estat desqualificats Bartumeu Gabriel i Glenn Hernandis.

 

Mijares, tercera a l’eslàlom dels Nacionals de Liechtenstein

Carla Mijares ha competit avui als Campionats Nacionals de Liechtenstein d’eslàlom. L’andorrana ha pujat al podi i ha assolit el seu millor resultat de la temporada.

Mijares ha estat tercera avui amb 1.38.09, a 0.56 de la vencedora, Charlotte Lingg, de Liechtenstein, que s’ha imposat amb 1.37.53. Segona ha estat la italiana Francesca Fanti, a 0.41. Mijares havia estat el quart temps a la primera mànega amb +0.15, i el tercer temps a la segona amb +0.41.

Així mateix, avui ha marcat 40.09 punts FIS, molt a prop dels seus actuals 37.92 i el que suposa el seu segon millor resultat del curs.

Igualment, ahir l’andorrana va competir al gegant d’aquests Nacionals. Mijares no va completar la segona mànega.

Medina, out a la segona mànega de l’eslàlom d’Espot quan era 10ª a la primera

Avui Espot ha acollit un eslàlom amb la presència d’Íria Medina. L’andorrana no ha completat la segona mànega.

Medina havia assolit el 10è temps a la primera mànega, amb 47.08, amb +2.40, però a la segona s’ha quedat fora. Tampoc ha completat la segona mànega l’andorrana Salomé Rimbert, que havia estat 47ª a la primera amb +14.84.

Deixa un comentari

Previous post Jormada de formació de katas de la Fandjudo
Next post L’Andorra empata a Lleida, puja a primera RFEF però no convenç