Roger Puig tanca la Copa del Món d’eslàlom 10è

Aquest divendres ha finalitzat la Copa del Món per a Roger Puig, que tanca la seva participació després de disputar avui l’últim eslàlom. L’andorrà ha estat 13è, per acabar 10è a la classificació final WC.

Roger Puig ha marcat el 6è temps a la primera mànega, i a la segona, quan estava en verd marcant dels millors temps, ha caigut al mur final. L’andorrà, amb tot, s’ha aixecat i ha acabat la cursa, perdent bastant temps però finalitzant 13è.

Avui Puig estava fent una carrera per situar-se a prop del podi. L’andorrà, de fet, era el segon al primer interval de la segona mànega, prova que estava fent una bona baixada. La caiguda l’ha allunyat de la zona de privilegi, però Puig ha pogut sumar punts per tancar la Copa del Món al top10.

La cursa ha estat avui per al francès Arthur Bauchet, que ha guanyat amb molta diferència respecte a la resta. Abans de la caiguda, Puig estava marcant un crono que el situava a mig segon del podi.

Ara l’equip viatjarà a Fageralm Forstau (Àustria) per disputar les Finals de la Copa d’Europa, que se celebren la setmana vinent, del 21 al 25 de març.

Deixa un comentari

Previous post Joan Verdú: “Vull gaudir moltíssim d’aquest dia tan especial per mi”
Next post Del Rio acaba 3a l’sprint i es manté 2ª a la general de la Copa d’Europa