Roger Puig tornarà a Xile

Roger Puig està complint amb una pretemporada de bona feina i millors sensacions. Les tres setmanes a Xile li han deixat un molt bon sabor de boca. A final daquest mes dagost tornarà al país sud-americà, en aquest cas amb el grup dEsquí Estudi Batxillerat Esportiu (EEBE) U19 de la FAE.

El 29 dagost, Puig marxa a Xile cinc setmanes juntament amb lexpedició del grup EEBE U19. Es tracta duna estada llarga i intensa per estar ja en plena forma per començar el curs.

La pretemporada de Puig està sent molt productiva. Lesquiador va viatjar el passat 20 de juliol a Xile després de les primeres setmanes acumulant càrrega física. Landorrà va estar acompanyat a Sud-amèrica pel seu entrenador, Pol Aguilà. Lestada xilena va finalitzar el 12 dagost. Lesquiador vacompartir traçats i tècnica amb lequip francès de la Copa del Món. Van ser tres setmanes dentrenaments amb molt bones condicions de neu, segons han explicat des de lstaff.

Durant aquestes tres setmanes, Puig va entrenar les disciplines de gegant, eslàlom i supergegant. En eslàlom els entrenaments van ser molt bons, mentre que amb el gegant landorrà continua amb el seu treball de millora. En supergegant va donar un molt bon rendiment, amb molt bones mànegues icronos, i fins i tot va realitzar algun millor crono scratx de tot el grup desquiadors.

Precisament el bon rendiment en velocitat ha motivat a lesquiador andorrà, que pensa a més a més en les primeres curses, que seran uns descensos a Saint Moritz. Les seves primeres carreres de Copa del Món seran a lestació suïssa del 14 al 17 de desembre. Després, la previsió és viatjar a Àustria, del 19 al 22 de desembre, per altra cita de la Copa del Món, a Steinach am Brenner amb supergegant i gegant. De fet, els últims dies dentrenament a Corralco es va donar prioritat a la velocitat precisament pensant en aquestes curses.

Deixa un comentari

Previous post L’Andorra U17 a una setmana de l’Europeu de Correggio
Next post El Morabanc Andorra al Pas de la Casa