Roger Turne i Adria Regada guanyen la SuperCup Massi internacional

L’equip Jormabike-Aca està imparables, Adria Regada i Roger Turne de l’equip Jormabike-Aca s’han proclamat grans vencedors de la supercup Massi Internacional que s’ha celebrat aquest passat cap de setmana a Santa Susanna en categoria junior. Els dos corredors han entrat junts en primera posició per davant del Francès Louis Verdier que finalment ha estat el 3r classificat.

Els dos del Principat han tingut molt bones sensacions durant tota la cursa, portant la iniciativa pràcticament tota la cursa tirant d’un grup d’uns 5 corredors escapats fins que a la última volta s’han escapat els dos en solitari entrant a meta agafats de la mà.

També van fer un bon resultat Bernat Sasplugues que va acabar en la 26e posició i Cèsar da Cunha 37e. Da Cunha venia de córrer una crono el dia abans. Tots ells en categoria Junior. En categoria Sub 23 Nuno Miguel Gomes també va fer molt bona cursa, tot i tenir algun problema mecànic acabant la cursa en la 21a posició final.

Els casi 7 km per volta que feia el circuit, amb molt corriol tècnic i revirats, sumats a les llargues pujades i una última baixada molt llarga i sobretot molt tècnica, fan del circuit de Santa Susanna un circuit dels més complerts, durs i divertits del circuit supercup Massi.

Previous post La FAE lliura els premis dels Nacionals de totes les categories i disciplines
Next post El Bici Lab celebrarà el dissabte 3 de juny el Dia mundial de la bicicleta amb activitats populars