Roser Español i Òscar Casal guanyen La Sportiva Andorra Trail

a tercera i darrera jornada de La Sportiva Andorra Trial s’ha portat a terme aquest diumenge amb un recorregut anomenat #lacarroi que s’iniciat a la plaça de la Germandat de Sant Julià de Lòria i ha finalitzat a la plaça Co-Prínceps d’Escaldes-Engordany. Òscar Casal, en categoria individual masculina; Roser Español, en categoria individual femenina; l’equip de La Sportiva format per Arnau Cases i Isaac Barti, en categoria parelles masculines i Elodie Varraine i Andreu Prost, en categoria parelles mixtes han aconseguit la victòria final després de les tres etapes que formaven la prova. De nou, 130 participants han pres la sortida.

Categoria individual masculina:
1.- Òscar Casal Mir. 7h 49’ 39”
2.- Alexandre Urbina. 8h 26’ 01”
3.- Luis Sanvicente. 8h 39’ 10”

Categoria individual femenina:
1.- Roser Español. 10h 10’ 18”
2.- Marta Codina. 11h 27’ 57”.
3.- Eva Puigdemasa. 13h 11’ 43”

Categoria parelles masculines:
1.- Arnau Cases – Isaac Barti (La Sportiva). 8h 36’ 57”.
2.- Javier Puit – Jordi Torruella. 10h 03’ 09”
3.- Nicolàs Casas – Marc Garcia. 10h 19’ 05”

Categoria parelles mixtes:
1.- Elodie Varraine – Andreu Prost. 10h 25’ 56”
2.- Ana Martínez – David Tarrés. 10h 34’ 43”
3.- Erola Tortades – Gerard Gallart. 11h 01’ 11”

Com va passar dissabte, a #lacarroi també es portava a terme la classificació per aquells esportistes que només realitzaven aquesta distància.

Classificació femenina:
1.- Iolanda López. 6h 27’ 50”

Classificació masculina:
1.- Pol Rodríguez. 3h 31’ 56”
2.- Mario Rui Menier. 4h 00’ 09”
3.- Gerard Rogé. 4h 34’ 18”

A les tres de la tarda s’ha portat a terme el lliurament de premis i després, Gerard Riart com a màxim responsable de la Organització ha valorat la prova dient que “estem molt contents de la participació i de com ha anat tot. Sí que es cert que ens plantejarem moure la cursa un parell de setmanes per intentar que la gent que estigui de vacances pugui preparar La Sportiva Andorra Trail com cal”. Riart ha explicat també que “estudiarem possibilitats de millorar encara més la prova, sense deixar de banda les espectaculars vistes que tenen els corredors”. Riart també ha volgut fer menció a tot l’equip que forma la prova, al dir que “cal donar les gràcies a tota la gent que està al darrera de la prova, entre muntadors, equip de cronometratge i voluntaris que fan que la prova tingui sentit i que els corredors es sentin com a casa”. Riart ha finalitzat dient que “vull donar les gràcies a La Sportiva, als comuns de Sant Julià de Lòria i Escaldes- Engordany i a Andorra Turisme per la confiança depositada”.

Deixa un comentari

Previous post Mònica Doria, cinquena a la World Cup de La Seu en canoa
Next post Orgull de selecció !!