Ruben Xaus torna als circuits a competir

Ruben Xaus torna als circuits per endinsar-se a l’estructura de l’equip americà Feuling Parts, en la categoria King of Baggers de l’AMA (American Motorcyclist Association) amb motos Harley-Davidson i Indian.

Aquest cap de setmana ha participat en la darrera prova del Baggers Racing League que li ha servit com a presa de contacte pel seu projecte que començarà el 2024, quan participarà en tot el certamen format per vuit proves en el territori americà. Des de l’AMA volen que hi hagi alguna prova a Europa, però no està decidit ni a on ni quan es faria.

El que està clar que “l’Spiderman” no ha perdut la velocitat a sobre d’una moto, encara que sigui de 280 kilograms que amb benzina passen dels 300. L’excampió del Món de Superbikes del 2003 prepararà el calendari entrenant a Andorra, tot i que serà obligat fer-ho també a Barcelona i Jerez, entre d’altres.

Les proves de les Baggers consten de 7-8 voltes a un circuit on l’experiència és molt important. Aquestes proves es porten a terme amb el que era l’essència del motociclisme de fa uns anys ençà, és a dir, sense telemetria. Cada prova consta de dues curses, una dissabte i una diumenge.

Deixa un comentari

Previous post Albert Llovera, Margot Llobera i Marc Torres al Dakar 2024
Next post Repartiment de punts al Plantio entre Burgos i FC Andorra