Rus no dona opció a Jiménez Kasintseva que cau 6-0 i 6-1

Ara més que mai, ens podriem agafar a la dita que diu: “per perdre les finals, cal arribar-hi”. Sense cap mena de dubte aquesta ha de ser el plantejament que s’ha de fer Victòria Jiménez Kasintseva després de caure contundentment davant una top100 mundial com ha estat la jugadora dels Paissos baixos, Arantxa Rus. La 80 del rànquing WTA ha marcat territori des del començament, coneixedora que si deixava respirar a la jove tennista andorrana podria tenir problemes. Tot i que el primer punt, ha estat de la del Principat, Rus ha encadenat 11 jocs consecutius per col·locar-se amb un contundent 6-0 i 5-0. La tennista andorrana no aconseguia fer moure a la seva rival i quan ho feia, li corria tan la bola a la seva contricant que forçava l’error de l’andorrana.

Moment del sorteig previ, abans de començar l’escalfament.

A la final, J-iménez Kasintseva s’ha vist superada de principi a fi, però no per això cal treure-li mèrit a la jove tennista del Principat. Ha jugat un total de 10 partit en el torneig, els màxims que podia disputar, cosa que per molt bé que estigui físicament, també ha hagut de passar factura en el darrer partit, que era la final, que hi ha intengibles que apareixen i quan davant tens a la 80 del Món.

Aquesta derrota 6-0 i 6-1 per molt dura que sembli, que ho és, li servirà a Victòria Jiménez Kasintseva i molt. Ara ja sap que és jugar competició oficial davant una top 100, ara ja sap com qualsevol errada es penalitza al màxim i ara ha pogut comprobar com per estar adalt calen moltes més qualitats que només les tennístiques, com ella té.

Victòria Jiménez Kasintseva ha estat la gran sensació del segon torneig W60 de Gran Canaria. Ha despertat elogis pel seu bon tennis i la seva manera d’encarar les adversitat. Amb 16 any, acabats de fer, continua la seva evolució com a tennista. Ara, ja pot dir que ha jugat la seva primera final en un circuït professional. Va avançant en el seu camí.

La tennista andorrana, ben emocionada, en els parlaments després de la final.

Deixa un comentari

Previous post Doria es penja el bronze de canoa en l’Europeu U23 de Solkan
Next post Derrota del SIDECO FC Encamp 4-0 davant el Doukas grec