S’ajorna la G3 de les GSèries

A contracor, els organitzadors de les AndbankGSeries s’han vist obligats a prendre la dolorosa decisió d’ajornar el meeting (G3) que s’havia de disputar el proper dissabte  (dia 3 de febrer). Les altes temperatures que es registren al Port d’Envalira (2400 metres) no permeten treballar amb normalitat a la pista del Circuit Andorra – Pas de la Casa.

Alex Bercianos ho explicava dient: “La situació anticiclònica que està afectant en general tot el país i que segons les previsions s’allargarà fins al dia 5 de febrer, els mapes meteorològics no preveuen canvis fins a aquesta data. Així doncs, creiem que la decisió més coherent, tant per als competidors i les seves mecàniques com per mantenir la pista amb un mínim de condicions per poder recuperar-la en el moment que la “meteo” canviï, és la d’ajornar una setmana la competició”.

D’aquesta manera, la recta final del calendari de les AndbankGSeries farà que la G3 es disputi el 10 de febrer i una setmana després, 17 de febrer es disputarà la G4 per així finalitzar el campionat.

Deixa un comentari

Previous post Sis medalles del judo andorrà a Toulouse
Next post Roger Puig, 9è crono al primer entrenament de descens a la Copa del Món de Cortina