Samarreta rosa de “Mai Por” per donar suport a ASSANDCA

El pròxim 19 d’Octubre tindrà lloc el Dia mundial contra el Càncer de mama i el MoraBanc Andorra vol sumar-se un any més en aquest lluita. I ho fa uns dies abans, aprofitant el partit de dissabte davant el Monbus Obradoiro.

El club ha preparat un seguit d’accions per conscienciar a la societat, i especialment als assistents del partit, de la importància de la lluita contra aquesta malaltia. Una d’elles, i per segona temporada consecutiva, la creació d’unes samarretes MAI POR Rosa. Samarretes que estan disponibles a la botiga del club el dia de partit a un preu de 15 euros a favor d’ASSANDCA, l’associació andorrana contra el càncer.  Apart, també es podran comprar a la botiga online i la carpa d’ASSANDCA situada a l’entrada del Pavelló.

La responsable de RSC del club, Natalia de Felipe, espera veure la Bombonera tenyida de rosa: “Esperem que molta gent de la que vingui demà a animar passi per la nostra botiga i compri la samarreta. Aquesta acció és molt més que un joc de grans. És un repte que tenim tots per endavant. Per nosaltres és molt important donar visibilitat a causes com la que estan fent ells”.

Pel president de l’Associació Andorrana contra el Càncer (ASSANDCA) Josep Saravia, ha recordat que “el lema del MoraBanc Andorra és perfecte per nosaltres en la lluita contra el Càncer i estem molt agraïts d’aquesta acció amb les samarretes. L’èxit de l’any passat ens ha fet repetir aquesta idea”.

Però no només això, el dissabte dones afectades per la malaltia faran una demostració de força. Ens demostraran amb un ball, juntament amb els membres del grup d’animació Magic Team, que aquesta és una lluita que ens afecta a tots. Tots junts direm MAI POR al Càncer de mama.

Foto: BCA

Deixa un comentari

Previous post Fenés, Gasa i Soldevila a les finals de Limone
Next post Elsa Pintado i Juan Gual guanyen els 5k Engordany de la Dynafit Andorra Trail