Sant Julià ja té pistes de pàdel comunals

El comú de Sant Julià de Lòria ha inaugurat aquesta tarda les noves instal·lacions del Centre Esportiu lauredià, dues pistes de pàdel, amb la voluntat de potenciar l’esport a la parròquia. A l’acte hi han assistit els cònsols major i menor, Josep Majoral i Mireia Codina, respectivament, i diversos membres de l’equip comunal. “Ja hem assolit un compromís electoral, donar diversitat a l’esport de la parròquia, ja tenim una realitat amb dues pistes de pàdel amb fortes expectatives”, ha indicat Majoral.

El cònsol ha explicat que el comú ha destinat un total de 400.000 euros a la construcció i equipació de les noves instal·lacions al Centre Esportiu tot recordant que el terreny on s’ubiquen és de lloguer i que el seu cost és de 2.000 euros cada mes. Tanmateix, ha apuntat que l’empresa Go AND Pàdel “assumeix una part important d’aquest lloguer”. Les persones que hi vulguin anar poden reservar pista al telèfon 743 700, per un cost de 3,5 euros si s’és abonat del Centre Esportiu i de dotze euros per qui no és usuari de les instal·lacions.

Majoral ha exposat que tot apunta que la creació de les pistes de pàdel serà tot un èxit, tot fent incís que “d’ençà que es va anunciar, el telèfon no ha parat de sonar per les reserves”. I ha manifestat que, de moment, la corporació no es planteja ampliar les instal·lacions a curt termini tot assenyalant que el comú ha engegat la iniciativa i que tenen expectatives que pugui tirar endavant, però “a través de la iniciativa privada”.

El mandatari lauredià també ha recordat que el comú està treballant amb força per potenciar i diversificar l’esport a la parròquia asseverant que els equips de bàsquet club Andorra infantils anaven a entrenar a la parròquia laurediana “dos o tres cops per setmana” la temporada passada, i anunciant que tenen un possible nou projecte en ment, “un mur d’escalada”.

Deixa un comentari

Previous post S’alliberen 20 perdius autòctones d’Andorra a Ransol per repoblar el territori
Next post Òscar Casal acaba l’OCC abans de temps