SECNOA duplicarpà la inversió prevista per a la temporada 2023-24

Després d’assolir una temporada extraordinària, el Consell d’administració de Secnoa ha decidit incrementar la inversió en un milió d’euros més del previst al Pla Director de l’Estació, signat per Secnoa i el Comú d’Ordino. Així, la temporada 2023-2024, es farà una inversió de més de dos milions d’euros per a aconseguir diferents millores que es faran realitat a partir d’aquest estiu. La primera inversió es concretarà en l’ampliació de la capacitat de transport del telecabina Tristaina, en un 33% amb sis noves cabines al juny. Recordem que el giny, una de les inversions més destacades de la nova etapa de l’estació, consta de vint cabines, però té capacitat per ampliar fins a trenta-una. La millora del sistema de neu de cultiu és una altra de les accions que es portarà a terme per a la pròxima temporada.

Pel que fa a la qualitat del servei i la millora en l’experiència de l’usuari, a curt termini es farà una ampliació a la zona de debutants dels Planells i de a zona de guixetes. S’instal·laran carregadors elèctrics a la zona d’aparcament, atenent també els criteris de sostenibilitat i reducció d’emissions en compliment de l’Agenda 2030 i dels ODS, segons la política que segueix el Comú d’Ordino quant a sostenibilitat, que aquí es correspon amb l’Objectiu 13 Acció pel clima. Dirigit a tot tipus de públic, les properes setmanes es donaran a conèixer les activitats d’estiu que oferirà l’estació amb la reobertura de la temporada d’estiu, prevista pel tres de juny.

El cònsol major d’Ordino, J. Àngel Mortés, ha mostrat una gran satisfacció per la decisió comunicada d’ampliar les inversions per la millora de l’estació, segons ha conclòs “un fet que serveix per ratificar l’encert de la concessió de l’estació”, cinc temporades després de la signatura el juny del 2018.

Foto: Comú d’Ordino

Deixa un comentari

Previous post Setè lloc de Vinyes-Mercader a Lorca
Next post Derrota inesperada 78-82 davant l’Almansa

Descobriu-ne més des de ElPrincipat.com

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint