Segon dia de test de Xavi Cardelús a Estoril

El segon dia d’entrenaments al circuit d’Estoril previ a l’inici del Moto2 European Championship ha estat molt positiu per Xavi Cardelús perquè, al marge de millorar els seus temps, juntament amb els seus tècnics han fet un important pas endavant per definir la posta a punt de la seva moto de cara a la cursa que es disputarà d’aquí a 5 dies.

Els neumàtics han centrat bona part de la feina feta avui pel pilot andorrà i el seu equip. Es tractava de començar a triar el compost a fer servir sobretot als entrenaments classificatoris i començar a pensar també en el de la cursa i, a més a més, afinar les suspensions de la Kalex en funció de la tria  afer.

Les conclusions extrets de la feina feta aquest dijous són molt positives i, a més, s’ha vist reflectides en el cronòmetre amb una volta ràpida e 1’42.1 que és un registre molt competitiu que l’ha de permetre optar a aconseguir bons resultats a la primera cita de la temporada de l’Europeu de Moto2.

Cardelús ha acabat la jornada molt satisfet: “Hem d’estat molt contents pels resultats del treball que hem fet en aquest segon dia de test a Estoril, tant pel temps aconseguit, com per la feina que hem avançat de cara a la primera cursa de la temporada que disputarem aquí en molt pocs dies. Tenim la posta a punt de la moto força definida per afrontar els entrenaments previs que començaran dissabte i també el neumàtic que farem servir tant en els classificatoris com, segurament a la cursa tot i que aquest últim caldrà anar confirmant-lo segons les condicions que ens trobem els pròxims dies. A més a més, el bon treball fet en els settings de la moto s’ha vist reflectit clarament a la pista perquè la meva millor volta ha estat de 1’42.1, un temps molt competitiu que suposa una millora de poc més de mig segon respecte al d’ahir”.

Després de descansar demà, dissabte i diumenge es celebraran dues jornades d’entrenaments lliures, dilluns dia 6 els entrenaments classificatoris i dimarts, dia 7, les dues primers curses del Moto2 European Championship que, en aquesta ocasió i degut a les circumstàncies imposades per la pandèmia del Covid-19, es posa en marxa entre setmana.

Deixa un comentari

Previous post Un partit que val per una lliga
Next post El Rècord Guinnes ja està a casa de l’Ilde