Segon i tercer lloc del CTT Valls del Nord en el provincial de Lleida de tennis taula

Aquest passat cap de setmana s’ha celebrat a les Borges Blanques el Campionat Provincial de Tennis Taula en les categories: Equips, Dobles i Individual

El Club Tennis Taula Valls del Nord hi va participar amb 4 representants. Dissabte va ser la competició per equips a on el club andorrà va participar amb Patrick Rodriguez, Jordi Rodriguez i Xavier Planchette que van aconseguir arribar a la semifinal a on van perdre contra el CTT Borges “A”, aconseguint la tercera posició del podi.

Diumenge al mati es va jugar la competició de dobles, Valls del Nord ho va fer amb dues parelles Patrick Rodriguez amb Jordi Rodriguez i Jordi Martinez amb Xavier Planchette. En primera ronda Patrick i Jordi es van desfer de Xavier Maimó i Marc Castelló per 3-1 i Jordi i Xavier de Guillem Arbós i Adrià Sasot també per 3-1. En segona ronda Patrick i Jordi es desfan de Pau Güell i Luca Pau Muller per 3-1 i  Jordi i Xavier de Dani Coll i Roger Garrabou també per 3-1. A quarts de final es troben els dos equips andorrans resultant guanyador el de Patrick i Jordi per 3-0, posteriorment a semifinals perden per un ajustat 3-2 contra Albert Rivera i Aran Bouza, aconseguint així la tercera posició del podi.

Diumenge també es va celebrar la competició individual, després de la competició de grups Patrick Rodriguez que queda Campió del seu grup passa al Open A a on arribar a Semifinals i cau contra Eric Torné per 3-1, aconseguint així la tercera posició del podi. Xavier Planchette va quedar enquadrat al Open C al quedar tercer al seu grup, va avançar al quadre fins a la final a on va cedir contra Francesc Solans per 3-1, aconseguint així la segona posició del podi.

D’esquerra a dreta: Jordi Rodriguez, Xavier Planchette, Patrick Rodriguez i el president de la Federació de Lleida Francesc Solans