Segon i tercer lloc per Ferré i Montellà, respectivament en el CEM

La disputa de la Pujada a “Les Revoltes d’Ibi” va decidir les classificacions finals de la present edició del Campionat d’Espanya de Muntanya. Raul Ferré (Silver Car CS) va arribar a la capital de la joguina com a subcampió de la Categoria II, mentre que Edgar Montellá (Silver Car) va haver de conformar-se amb la tercera posició final malgrat arribar a Ibi amb opcions al títol de l’esmentada categoria.

Raul Ferré (Silver Car CS – Cat II) patrocinat per Globasrisc, després d’aconseguir el seu primer triomf absolut a Eivissa, Raul s’havia plantejat com a objectiu repetir triomf en l’última cita de la temporada, superant al campió, Javi Villa. Malgrat protagonitzar una altra espectacular actuació repetir el triomf no va ser possible, el pilot asturià es va imposar en les tres pujades vàlides per a la classificació final i va poder celebrar el seu enèsim títol de campió d’Espanya amb el triomf parcial en l’últim meeting. El pilot de La Massana va cedir menys d’1” (817 mil·lèsimes) en la classificació final de la prova d’Ibi, després de protagonitzar un altre duel al límit amb el campió de la categoria.

Per part seva, Edgar Montellà (Silver Car S3 – Cat III) va arribar a la localitat alacantina conscient que per aconseguir el títol solament era factible solucionant a favor seu diverses opcions d’un complicat trencaclosques. Malgrat tot, l’objectiu no era un altre que lluitar fins al final per a desplaçar els seus rivals, Mario Asenjo (Silver Car) i Benito Pérez, de les posicions d’honor de la categoria III del CEM 2021. Una vegada més va quedar clar que la categoria dels CM era la més disputada del certamen. Asenjo va resoldre de manera impecable el destí del certamen: va vèncer per la mínima a les tres pujades a un incisiu Montellá, quedant Pérez en la tercera posició després d’iniciar el meeting amb una sortida de pista.

Deixa un comentari

Previous post Àlex “Sito” Español amb opcions de títol de 2RM en el CERT
Next post Amorós i González segueixen millorant a Guimaraes