Segon lloc d’Andorra Atletisme a la primera jornada del Campionat de Catalunya de Clubs D

Andorra Atletisme, marca de la Federació Andorrana d’atletisme que permet competir a l’extranger com a club, va sumar un total de 438 punts, aconseguint el segon lloc a la primera jornada del Campionat de Catalunya de Clubs, antiga Lliga Catalana, en categoria D que es va portar a terme a l’Estadi Josep Pla i Arbonès de Palafrugell (Girona).  Els andorrans varen sumar un total de dotze podis.

Varen aconseguir primers llocs: Pol Moya, en els 800; Bruna Luque, en els 400 tanques i Miquel Vílchez, en perxa. Andorra atletisme va aconseguir segons llocs de la mà d’Unai Olea en pes; Pau Blasi en els 200; Eloi Vilella en el salt de llargada i Cristina Martins i Carles Gómez en els 800. El relleus de 4×400 també va aconseguir un segon lloc.

La segona jornada del Campionat de Catalunya de clubs, de categoria D, es portarà a terme el 18 d’abril a Castellar del Vallès.

Previous post Arinsal, el 19 i 20 de juny, serà prova del Campionat de França de Muntanya